Kolego Marsto - ja nie wiem kim lub czym jest ten Ravgor i chuj mnie obchodzi. Bronisz go bo pewnie to Twój stary albo partner życiowy. Ma pracę to wspaniale, nie zrozumiałeś przesłania i to słabo, ale się nie gniewam. wiem jak ważne aby nie siedzieć przed kompem tylko coś zrobić!!!
Dlatego dla gwałciciela z lasku kabackiego PIWO - przynajmniej nie siedział przed kompem tylko coś zrobił. PIWO również dla mamy Madzi, meksykańskich marynarzy i wszystkich którzy nie siedzą przed kompem tylko coś robią. Najlepsze że takie komentarze są dawane przez internet:) Rozumiem że te osoby wiedzą że ja całe życie przykuty jestm do kompa ale oni to przypadkiem tak jednorazowo... Niestety muszę Was zmartwić bo może być odwrotnie - patrzcie trochę szerzej, to nie TVN.
@Marsro - Naprawdę masz 20 lat? przepraszam chłopczyku że nazwałem Cię kolegą - to był żarcik bo oczywiście jesteś młodym głąbem ale nie chciałem abyś miał ciężki dzień potem,
Co do twojego stwierdzenia odnośnie słabej obrony - zauważ że ty nie masz żadnej ani jednego argumentu bo prawdopodobnie intelektu nie starcza aby odeprzeć byle zaczepkę. Acha i nie wiem gdzie Ty tą prawdę piszesz i co walczysz - wpierw przemyśl co chcesz udowodnić potem zacznij artykułować myśli i podpieraj to jakimś argumentem - właściwie to spierdalaj bo w sumie to i tak tego nie rozumiesz - dobrej zabawy w szkole