Przesada. To jest Sadistic czy Ateistic do chuja? Zdaję sobie sprawę, że są księża pedofile, ale dlaczego od razu wszystkich do jednego wora wrzucać? Jakoś nie przekonuje mnie hamburgerski kutas robiący z siebie pajaca w TV i mimo że lubię kawały o katolikach to te pierdolenie pod publikę przez tego hamerykańskiego prezentera jakoś mnie nie przekonuje, przeciwnie. Jest to po prostu nie na miejscu. Każdy wierzy w to co chce i mimo że muzułmańskie brudasy napierdalają swoje żony i wysadzają się w powietrze w centrum Jerozolimy i innych miast (często europejskich) to nic wielkiego. Lepiej przyjebać się do księdza pedofila i uważać wszystkich katolików za fanatycznych pojebów. Dziękuję za uwagę.
P.S. Z pozdrowieniami dla wszelkiej gimbusiarni, która powie że katolik się wkurwił. Tak, macie racje.
przestań pierdolić od rzeczy. znasz historyjkę o łyżce dziegciu i beczce miodu? wystarczy że choć by promil w KK nadaje się do utylizacji ,to taka organizacja powinna sama siebie rozwiązać a nie ukrywać swoje grzeszki i wciskać kit że to tylko incydenty. kurwa to że kochasz KK to tylko wina twojego urodzenia, jak byś się urodził 5tyś km na południowy wschód to inaczej byś pierdolił.Przesada. To jest Sadistic czy Ateistic do chuja? Zdaję sobie sprawę, że są księża pedofile, ale dlaczego od razu wszystkich do jednego wora wrzucać? Jakoś nie przekonuje mnie hamburgerski kutas robiący z siebie pajaca w TV i mimo że lubię kawały o katolikach to te pierdolenie pod publikę przez tego hamerykańskiego prezentera jakoś mnie nie przekonuje, przeciwnie. Jest to po prostu nie na miejscu. Każdy wierzy w to co chce i mimo że muzułmańskie brudasy napierdalają swoje żony i wysadzają się w powietrze w centrum Jerozolimy i innych miast (często europejskich) to nic wielkiego. Lepiej przyjebać się do księdza pedofila i uważać wszystkich katolików za fanatycznych pojebów. Dziękuję za uwagę.
P.S. Z pozdrowieniami dla wszelkiej gimbusiarni, która powie że katolik się wkurwił. Tak, macie racje.
Nie popieram KK i jego metod działania. Niech sobie kurwa każdy wierzy w co chce. Jestem tylko ciekaw, czy tak oficjalnie śmieją się z Islamu, albo czarnych. Pewnie nie, bo to kurwa nieetyczne i niepoprawne...
Szczerze nie mam pojęcia po co to wszystko?
Jeżeli ktoś nie chce to nikt go nie zmusi aby "wierzył", chodził czy chuj wie co.
Więc nie wiem po co tyle spięć w związku z kościołem.
Nie pasuje tobie religia chrześcijańska (lub jakaś inna?) To pierdol to i w nic nie wierz i zachowaj swoje "profesjonalne" komentarze dla siebie).
Pasuje tobie religia. Chuj mnie to ja nie muszę o tym wiedzieć i nie staraj mnie się do niej przekonać.