uber ma tylko jeden minus - odkąd kierowcy muszą mieć działalność gospodarczą to jest dużo mniej dostępnych samochodów i często są zwiększone stawki
Magik 2501 - Ja bym do ubera nie wsiadł z prostej przyczyny. Brak ubezpieczenia w razie wypadku. W sądzie nie masz później praktycznie żadnych praw dlatego pierdole nie będę żydził żeby zaoszczędzić kurwa 20 groszy na kilometrze a w razie czego płacić w chuj na leczenie. Tyle w temacie.
Magik 2501 - Ja bym do ubera nie wsiadł z prostej przyczyny. Brak ubezpieczenia w razie wypadku. W sądzie nie masz później praktycznie żadnych praw dlatego pierdole nie będę żydził żeby zaoszczędzić kurwa 20 groszy na kilometrze a w razie czego płacić w chuj na leczenie. Tyle w temacie.
Uber nieuczciwy! Uber KRADNIE!!
KRADNIE, bo jest tańszy! KRADNIE, bo te pieniądze powinny być MOJE!
Nie ma licencji, a można jeździć tylko z licencją!
ZŁO-DZIE-JE! ZŁO-DZIE-JE!
Złotowy krzyczą, że to nieuczciwe, bo bez licencji. No tak, ale ja, jako pasażer, wiem, że oni licencji nie mają. I że kierowca może być dałnem. Ale DOBROWOLNIE się na to godzę.
Cejrowski fajnie opowiadał jak jest w Ameryce Południowej. Jest sobie knajpa, która ma certyfikat sanepidu i obok jest taka bez tego certyfikatu. W pierwszej danie A kosztuje np. 15 dolarów, a w tej drugiej 4,50 dolara. Twój wybór. I to jest wolność!