dadzbog2 napisał/a:
i co zrbisz, Ty szary człowiek? Co zrobie ja, jak to określiłeś "nowobogackiej" rodziny? Gówno, bo tyle możemy, bo to nie Somalni a czy chuj wie co, żeby z czołgami na stolice jechać (przydało by się). W jakim Ty hejterze, mieście z palmami żyjesz , że nie masz "kolegów" którzy za swoje czyny poszli siedziec? .
Ja jako szary człowiek mogę zjednoczyć się z resztą szarych ludzi i rozpierdolic tą gangrene. A poza tym konstytucja gwarantuje mi prawo do działania bez przemocy. To ja jestem częścią tej władzy, władza należy do ludu, a więc pośrednio, mogę odwołać rząd, mogę stworzyć nowy, mam bardzo wiele możliwości. A poza tym ludzie podczas zaborów byli tacy sami, zwykli chłopi i inne niskie warstwy spolecznne mialy w dupie kogo maja za króla, a znaleźli się ludzie, bohaterowie narodowi, przywódcy i cały naród ruszył, oprócz zdrajców i kurew.
A poza tym, czemu nie pozajmować tak jak gdzies w Libii jednostek wojskowych, garnizonów, posterunków policji, obiektów rzadowych i rozpizdzic całe to "tanie państwo" w pizdu i porozwieszać skurwysynów po kolei na rynku dla przykładu.
Polak potrafi. Polak ma potencjał, tylko kurwa dlaczego rządzą nami takie kurwy?
Ale jakbyś ledwo wiązał koniec z końcem zmienilbys zdanie.
A poza tym mam wielu znajomych, którzy siedzieli, kilku, ktorzy siedzą, sam byłem karany, ale nie siedziałem w pierdlu, z resztą każdy ma takich znajomych, ale kurwa to najczesciej jest posiadanie, drobna kradzież itp. A łapią ich raz na 20 przestępstw.