@"Tatuś kupi następne".
Nie bądź zazdrosny, pomimo że jestem ambitny to bym kurcze chciał aby mi ktoś kopsnął taką furkę. Najgorzej jak ta zazdrość wynika z faktu że ty możesz liczyć jedynie na 3 zł na bilet
Hue hue.
Co do tematu.
Jebana kobita za kierownicą musi spierdolić oczywiście człowiekowi dzień. Tak jak mi wczoraj poprawiła baba nastrój bo się pośmiałem trochę. Stoję w kolejce po paliwo (samochód 2,5 tony) tak ewidentnie i bezpośrednio że bardziej się nie da, a tu z lewej strony w tico babka mi się wpierdala tak że prawie obciera samochód. Trąbię na nią a ta mądra puka się w głowę jakby nie wiadomo o co mi chodziło. Podszedł do niej gość z obsługi stacji bo idiotka przy okazji blokowała wjazd do LPG i ją wyśmiał dopiero po tym tępa pizda ledwo się wycofała na wstecznym. Gość do mnie tylko powiedział że większy i świecący się samochód muszę sobie kupić.
Serio w takiej sytuacji, w takiej kolejce na tak małej stacji gdzie wszystko było jasne i widoczne zachować tak może się tylko jebany idiota z problemami psychicznymi. Albo przeciętna kobita która wyszła na chwilę z kuchni.