Jebanym ruskim wystarczy to, że ktoś jest czarny, żeby spuścić mu wpierdol. Jak widać w komentarzach, pierdolonym polaczkom również. Swołocz.
Jebanym murzynom wystarczy to, że ktoś jest biały, żeby spuścić mu wpierdol. Jak widać w komentarzach, pierdolonym lewaczkom również. Swołocz.
Było w ostatnich dniach na Sadolu kilka filmików jak murzyny bija i ubogacaja białych za nic.
Więc zdejmij tego lewackiego czarnego kutasa z oczu i spójrz obiektywnie.
Zresztą - czarni rozkręcają awantury w bogatych krajach. Myślisz, że taki murzyn trafił do pierdolonej rosji, bo chciał socjal? xD rosjanie nie chcą być w rosji, a co dopiero inni.
Kurwa trochę pomyślunku, pierdolone bezmózgie onuce.
Stoją na przystanku dla taksówek, więc pewnie tak jak u nas murzyny jeżdżą dla ubera itd
Idźcie tam Wujkowi Władimirowi pucować carskie berło. No już, raus.
W murzyńskiej dupie byłeś i gówno widziałeś. Widze masz zerowe pojecie o temacie a się wypowiadasz, zaiste jak każdy lewak.
Coś ci wyjaśnię ty pisząca po polsku częścio rowerowa :
W Rosji, praktycznie wszyscy czarni to bogaci studenci. (poszukaj sobie ).
Rosja w Afryce jest bardzo dobrze postrzegana i lubiana. Rządy poszczególnych krajów afrykańskich zapraszają i korzystają z '' usług'' Grupy Wagnera a Rosyjskie firmy robia tam biznesy, wygryzając za pozwoleniem miejscowych firmy Europejskie i USA.
W związku z tym, bogaci Afrykańczycy nienawidzący zachodu i USA, posyłją chętnie za gruby hajs swoje pociechy na studia do Rosji.
Z pomyślunkiem to ty masz problem co ci niniejszym wpisem udowadniam fajnopolaczku zajebany czy czymkolwiek ty jesteś.
U Nas , u mnie w Polsce w Warszawie to Uberem jezierzą ukry, kałkazy, ciapaci i araby, murzyna jeszcze nigdy na oczy jako kierowcy w Uberze w warszawie nie widziałem. Wieć chyba u ciebie w Berlinie czy tez Londynie.
Tak możesz przed seksem mówić do własnej matki.
A z tymi onucami i putlerem też nie trafiłeś bo ja gardzę na równi wszystkimi kacapami, tymi z Moskwy jak i Kijowa.
Reasumując, jesteś bez wiedzy, bezwarościowym, tępym ,niedouczonym prostym antypolakiem bez godności i honoru !
Ale mnie pet wkurwił !!!
chlip, chlip, chlip, jestem zjebanym polaczkiem który od tygodnia mieszka w stolycy, ale w mojej rodzinnej wiosce na podlasiu nigdy nie widziałem murzyna więc tak musi wyglądać wszędzie