Tym wspaniałym wpisem udowodniłeś nie tylko,że jesteś rasistą ale też ,że Twoi rodzice to biedaki umysłowe i spłodziły kolejnego biedaka umysłowego, który swoje przekonania stawia wyżej od logiki. To by świadczyło dalej o tym,że własciwie każde Twoje przekonanie może być oparte nie na faktach a na Twoim widzimisię. Co za tym idzie. Jesteś kretynem. Nie pozdrawiam,
Nagrode za to, że jest mentalnym nigerem?? Niczym sie nie różni od dzikusów skaczacych po glowie, i zadajacych ciosy z partyzanta. Na dodatek jeszcze salut rzymski, tym bardziej kwalifikuje do utylizacji.
O jeju... Też jestem rasistą.... No straszne.... Straszne...
Kochany chrześcijaninie... Więc dalej pozwalaj sobie pluc w mordę i kopać w plecy. Zjebana religia niewolników i maluczkich żeby po całym dniu batowania się pomodlić i wierzyć że ktoś ci kiedyś wynagrodzi krzywdy. Sramen
PS. Lwusow i prokolorowych uprasza się o pójście w pizdziec
Nagrode za to, że jest mentalnym nigerem?? Niczym sie nie różni od dzikusów skaczacych po glowie, i zadajacych ciosy z partyzanta. Na dodatek jeszcze salut rzymski, tym bardziej kwalifikuje do utylizacji.
Kochany chrześcijaninie... Więc dalej pozwalaj sobie pluc w mordę i kopać w plecy. Zjebana religia niewolników i maluczkich żeby po całym dniu batowania się pomodlić i wierzyć że ktoś ci kiedyś wynagrodzi krzywdy. Sramen