Ja pierdole, ludzie przeżywacie tą sytuacje jak by chuj wie co to było. A nie zastanawialiście się, że nie każdy potrafi się bić ? Nie każdy musi być pierdolonym madafaka może te ziomki to typy jakiś kujonów itp. Ludzie spokojni którzy nie potrafią walczyć więc po co mają się rzucać ? Nie oszukujmy się jak ktoś z natury jest płochliwy to nie jest jego wina, nie każdemu jest pisane żeby był mistrzem karate ale z drugiej strony, ja osobiście, gdyby oblał mnie piwem już bym nie wytrzymał psychicznie i dostał białej gorączki. I w sumie ? Jak bym takiego cwela dojebał to już by nie miał siły dzwonić bo kumpli
Poza tym, jak by zadzwonił po ziomków czekali byście z nim w tym autobusie 30 min ? Rzuci się do was zajebać mu kilka sierpowych na ryj żeby rano pamiętał tą sytuacje zatrzymać autobus wypierdolić pedała jeszcze kopa zajebać. Podejrzewam, że i kierowca by podziękował. Pedalstwa tolerować nie można absolutnie bo nie raz sie w życiu widziało.
Pare miesięcy temu widziałem, jak madafakerzy w 5 chłopa (wszyscy grubo po 20) rzucili się do może 17 latka czekającego z bukietem kwiatów na swoją dziewczynę, uznali go za pedała bo miał kwiaty <facepalm> z pewnością bukiet kosztował więcej niż cała ekipa miała obecnie w portfelach no ale wtedy akurat znalazła się grupa ludzi w sumie 2 facetów którzy ich pogonili.
Tępić tych pseudo dresiarzy !