Mi profesor fizyki na uczelni ostatecznie dość "podprogowo" powiedzał, że wiele z tych rzeczy jest prawdą, nie wiem może widział we mnie materiał na masona, ale ja nie uznaje autorytetów
Otóż z racji tego, że jako jedyny miałem 5 z fizy, to kiedyś przyszło nam pogadać w cztery oczy i od słowa do słowa padło stwierdzenie, że od lat 60tych nie ma roku, żeby nie zgłosił się młody amator, który udowadnia rewulucyjne dla nauczanej fizyki teorie i wszyscy, którzy mają na to wpływ to dokładnie wiedzą, ale z (szokująco o dziwo) niewyjaśnialnych motywów sprawy są totalnie olewane lub tuszowane, sami Polacy opracowali conajmniej 3 perfekcyjne mikroskalowe modele geeratorów mocy wykorzystujących grawitację, niestety zbudowanie sensownych urządzeń kosztowałoby kupę kasy ze względu na potrzebę wykorzystania dużej ilości pierwiastków ziem rzadkich. Owy profesor osobiście był świadkiem, kiedy to obdartus wyglądający jak niedorobiony hipis przyniósł mu pełny raport z obliczeniami, które zgadzały się co do joty i przedstawił 2,5 centymetrowy pierścień z magnesów neodymowych i żelaza, który po przyłożeniu siły początkowej lewitował i generował moc około 9 watów, po pewnym czasie zaczął zapierdalać tak, że dookoła niego zrobiło się lodowato i zaczał emanować błękitną łuną światła, moc wzrosła do ponad 100W i rozleciał się w pył.
Niestety NWO polega tylko na wojnie ekonomicznej, liczy się tylko władza i kasa, a rozwój technologiczny i intelektualny jest wręcz zakazany.