U nich jest czarnych 13% . Ja jestem ciekawy jakby wygladało zycie w Polsce jakby dajmy na to bylo u nas 13% cyganów ... nornmalnie strach by było wyjsc po zmroku a i moze w dzień też
Na Węgrzech jest 8-9% cygaństwa i uwierz że jest jak mówisz. Mam kolegę tam i się nasłuchałem setek opowieści co oni tam odpierdalają. Syf, kiła mogiła, kradzieże, mordy i gwałty.
Lol Fakty sobie, a opowieści kolegi sobie Węgry mają jeden z najniższych wskaźników przestępczości w całej UE. Tu dla przykładu kradzieże i rozboje, ale inne przestępstwa wyglądają całkiem podobnie.
Lol Fakty sobie, a opowieści kolegi sobie Węgry mają jeden z najniższych wskaźników przestępczości w całej UE. Tu dla przykładu kradzieże i rozboje, ale inne przestępstwa wyglądają całkiem podobnie.
A masz gdzies statystyki jaki procent rozbojów robią cyganie? Słyszałem że niby w USA 52% przestepstw (nie pamietam dokładnie jakiego rodzaju ... to ze słyszenia) popełniają czarni a jest ich tylko 13% w ich spłeczeństwie. Tez słyszałem o liczbie gwałtów popełnianych juz nie pamietam w stanie czy w całych USA i czy w konkretnym roku ... ale jedno pamiętam na pewno że czarni popełniali jakąś ilość gwałtów a biali .... zero.
Statystyki statystykami, a rzeczywistość rzeczywistością.
W tv też oglądasz kulturalnych czarnych, mających normalne uczciwe życie, a co odpierdalają w USA?
Nie jestem kolekcjonerką statystyk. Wątpię w istnienie takich, bo Cyganie zwykle mają obywatelstwo kraju, w którym mieszkają, a statystycy zwykle kierują się narodowością, a nie grupą etniczną, ale jeżeli istnieją to google powinno Ci pomóc.
Co do rewelacji odnośnie czarnoskórych - nie wykluczam. Mimo wszystko przez lata żyli w biedzie bez dostępu do edukacji ze względu na rasizm, a ktoś wychowany w takim środowisku rzadko wychodzi na ludzi. Minie wiele pokoleń zanim te różnice znikną. Natomiast na pewno nie wierzę w to "zero" u białych i nie uwierzę, jak nie zobaczę dowodu.
No tak. Statystyki są mało wiarygodne, bo anonim z forum napisał, że jego kolega mówił... Czasem naprawdę można się tutaj udusić ze śmiechu.
Nie jestem kolekcjonerką statystyk. Wątpię w istnienie takich, bo Cyganie zwykle mają obywatelstwo kraju, w którym mieszkają, a statystycy zwykle kierują się narodowością, a nie grupą etniczną, ale jeżeli istnieją to google powinno Ci pomóc.
Co do rewelacji odnośnie czarnoskórych - nie wykluczam. Mimo wszystko przez lata żyli w biedzie bez dostępu do edukacji ze względu na rasizm, a ktoś wychowany w takim środowisku rzadko wychodzi na ludzi. Minie wiele pokoleń zanim te różnice znikną. Natomiast na pewno nie wierzę w to "zero" u białych i nie uwierzę, jak nie zobaczę dowodu.
No tak. Statystyki są mało wiarygodne, bo anonim z forum napisał, że jego kolega mówił... Czasem naprawdę można się tutaj udusić ze śmiechu.