Z tymże teraz narzekają, a jak lechu i jaro byli obaj przy władzy to było wszystko dobrze.
Problem z PiSem jest taki, nic nie robią a przypierdalają się do inncyh co robią to samo co oni. Hipokryci, debile i wulgarne patałachy ( )
Następna sprawa, wolę by tusk i komorowski lizali dupę rosji niż kaczory ameryce.
Pan Fasola,
1. miało nie być politycznie
2. większość polityków PiS to byli działacze/członkowie PZPR, bardzo duża część z nich do samego końca istnienia PZPR, więc nie pierdol bo gówno wiesz, kto karierę w PRL u robił,
3. z Twoim avatarkiem i aktywnością na Sadolu zachowujesz się jak typowy forumowicz Onetu albo WP, więc jak masz zamiar tutaj PiS gloryfikować - wypierdalaj (na WP).
@up Ja odpowiedziałem (karwa)
Nie wiem czym tu się podniecać. Nasz kraj potrzebuje kogoś nowego...
Polska młodzież ( w tym też ja sam, który jakoś daje rade i na razie ma wyjebane ) potrafimy tylko narzekać w internecie... każdy boi się rozdeptać gówno bo mu będzie podeszwa śmierdzieć...
Są w prawdzie takie osoby jak np. Marcin Chmielowski , ale jest ich za mało żeby potrząsnąć ludźmi którzy nadal wierzą w zjebaną "Solidarność" i wszelkie jej pomioty....
Masz racje, potrafimy tylko narzekać. Potrzeba kogoś kto to wszystko poprowadzi, zbierze większą grupę. Niestety rząd "zamknął" wszystkie większe zakłady tj. stocznia i nie ma dużej grupy ludzi, która pójdzie za kimś kto ruszy pierwszy. Bo jak niby zebrać grupę w internecie? Ludzi którzy się nie znają i nie ufają sobie?
"LISTA OBECNOŚCI Ś.P. LECHA KACZYŃSKIEGO W KATYNIU
10 kwietnia 2006 r. - nieobecny
17 września 2006 r.- nieobecny
10 kwietnia 2007 r. - nieobecny
17 września 2007 r. - obecny (wybory do sejmu)
10 kwietnia 2008 r. - nieobecny
17 września 2008 r. - nieobecny
10 kwietnia 2009 r. - nieobecny
10 września 2009 r. - nieobecny
2010 - ................................ ......(wybory prezydenckie i samorządowe)
i po co dorabianie do tego jakiejś mitologii?!?"