kura1997 napisał/a:
@Swka spytaj sie osob ktorym pomoglem, nie musze byc glaskany po glowce ani chwalony wiem ile ja i moje treningi sa warte i nie obchodzi mnie akurat tutaj zdanie innych, bo bede cwiczyl i cwiczyl. Kogo mi sie uda zmotywowac tego mi sie uda i najbardziej sie ciesze jak widze ze po roku odzywa sie do mnie znow i widze, ze juz jest dobry przypominaja mi sie moje poczatki. Wiadomo, ze wrzucam przede wszystkim tutaj te video zeby sie wypromowac, po to mam kanal na YT zeby zebrac jakis subskrybentow, a nie zebym sam ogladal te filmiki to chyba proste nie ? Pozdrawiam wszystkich cwiczacych, a hejty nie przestajcie tego robic, nawet nie wiecie jak to motywuje. Pozdro dla cwiczacych i kumatych
Powtarzam jakies pytania to na fanpage: Kura - Handstand, street workout
Połowy nie zrozumiałem co napisałeś.
"DEBIL KURWA" - @septiq
Odnosząc się jednak to tej drugiej połowy, którą zrozumiałem:
Nie obchodzi mnie to komu pomogłeś, nie obchodzi mnie to kto do Ciebie wraca i dziękuję, nie obchodzi mnie w ogólę to co sobie robisz i ćwiczysz, chuj mnie nawet obchodzi Twoja osoba.
Skoro wiesz ile te Twoje treningi są warte, to super, też się z tym zgodzę bo masz rację, ALE... skoro wiesz to na chuj wstawiasz "54345" filmików wyglądających niemal identycznie, zamiast się popisywać to może pokażesz, jak zacząć, jak się ułożyć, jak pracować i kontrolować ciało? dodając do tego jakiś dialog?
To co robisz to jest tylko i wyłącznie popis.
I to że nie obchodzi Cię zdanie innych... to na chuj wstawiasz swoje małpie figle?
Dalej rozumuje że moje wcześniejsze przekonanie jest jasne, nie ćwiczysz dla siebie tylko dla innych, potrzebujesz subskrybentów, potrzebujesz ciepełka od ludzi.
Dalej: Nie, to nie są hejty macho (może w tym momencie już trochę tak, ale najeżdżam bezpośrednio na Twoją osobę, bo wykazujesz się głupotą w wypowiedziach), pisze Ci tylko odczucia, które zaczynasz wzbudzać. Skoro to jest dla Ciebie motywacją do dalszego kretynizmu to szerokości i miękkiego lądowania.
Na "szacunek" zasługujesz tylko względem wytrwałości, a na szacunek bez cudzysłowa jeszcze Ci dużo brakuje.