@mikEWrona
Hmm nie wiem jak ty ale ja kurwa przy wyprzedzaniu zwracam uwagę na otoczenie czy nie ma rozjebanej drogi albo jakiejś niespodzianki po drodze. A skoro koleś tyle pierdoli o tej "chujowej" drodze z Łodzi do Kielc to chyba mniej więcej powinien wiedzieć gdzie są obszary zabudowane, ja swoje trasy którymi często jeżdżę mam obcykane prawie na pamięć gdzie co można.
Co do pieprzenia "że specjaliści od jazdy co pewnie nigdy nie wyprzedzali na ciągłej" - sam czasem wyprzedzę, ale jeszcze nie zdarzyło mi się zapierdalać przez skrzyżowania po podwójnej ciągłej żeby wyprzedzić 4 pojazdy, sam unikam zagrożenia na drodze to też sam go próbuję nie powodować.
@all up
sami kurwa idealni kierowcy się znaleźli..I do tego niedojebani/głusi bo gościu sam stwierdza iż dał dupy na tej drodze..
Kto czegoś podobnego sam nie odjebał niech pierwszy rzuci kamieniem..
Tego się nie da zrobić. Tu chodzi o łapanie piratów a nie polowanie na kierowców. Jak ktoś jedzie spokojnie i coś takiego się zdarzy to powinno się odstąpić od karania albo dać mniejszy mandat. Ci policjanci co go złapali to służbowe bezduszne kurwy i tyle.