I oczywiście w polskim pięknym kraju policjant dostanie wyrok
a jebana ameba odszkodowani
I oczywiście w polskim pięknym kraju policjant dostanie wyrok i to gruby a jebana ameba odszkodowanie bo jej pierwszeństwo jest ważniejsze niż życie ludzkie-pod karetkę wpierdoliłaby się identycznie
#edit
Nie dopatrzyłem że to nie polska więc jest nadzieja na normalny wyrok
„święta krowa”
No jak śmiała przechodzić przez oznakowane przejście dla pieszych?!
GROZA!
Natomiast debile w radiowozie są OK - byli pewnie, że potrafią stanąć w miejscu i nie muszą zachowywać szczególnej ostrożności podczas (legalnego) łamania przepisów. No i się okazało, że debile jednak nie potrafią stanąć w miejscu.
(a są jeszcze tacy, którym się wydaje, że wszyscy na świecie mają np. OBOWIĄZEK mieć sprawny słuch...)
Ale inna rzecz jest interesująca - zoom mają ustawiony na jeden, tak jakby nie chcieli oszukiwać podczas pomiarów, jak to mają w zwyczaju inni policjanci.
Z zoomem ustawionym np. na 16x...
>>
I słusznie - sądy w takich przypadkach, resztkami przyzwoitości, kierują się zapisami w pord i skazują kierujących pojazdami uprzywilejowanymi, którzy spowodowali wypadek. Jedynymi ma(j)taczącymi w takich sprawach są policjanci.
I słusznie, bo to oni mają obowiązek jej nie rozjechać, a nie ona dematerializować się.
(mam nadzieję, że nie masz prawa jazdy)
„święta krowa”
No jak śmiała przechodzić przez oznakowane przejście dla pieszych?!
GROZA!
Natomiast debile w radiowozie są OK - byli pewnie, że potrafią stanąć w miejscu i nie muszą zachowywać szczególnej ostrożności podczas (legalnego) łamania przepisów. No i się okazało, że debile jednak nie potrafią stanąć w miejscu.
(a są jeszcze tacy, którym się wydaje, że wszyscy na świecie mają np. OBOWIĄZEK mieć sprawny słuch...)
Ale inna rzecz jest interesująca - zoom mają ustawiony na jeden, tak jakby nie chcieli oszukiwać podczas pomiarów, jak to mają w zwyczaju inni policjanci.
Z zoomem ustawionym np. na 16x...
>>
I słusznie - sądy w takich przypadkach, resztkami przyzwoitości, kierują się zapisami w pord i skazują kierujących pojazdami uprzywilejowanymi, którzy spowodowali wypadek. Jedynymi ma(j)taczącymi w takich sprawach są policjanci.
I słusznie, bo to oni mają obowiązek jej nie rozjechać, a nie ona dematerializować się.
(mam nadzieję, że nie masz prawa jazdy)
I oczywiście w polskim pięknym kraju policjant dostanie wyrok i to gruby a j***na ameba odszkodowanie bo jej pierwszeństwo jest ważniejsze niż życie ludzkie-pod karetkę wpie**oliłaby się identycznie
#edit
Nie dopatrzyłem że to nie polska więc jest nadzieja na normalny wyrok