albo po to zebys na starosc nie byl popychadlem dla murzynow i arabow, ktorych trzeba bylo sprowadzic zeby zalatac dziure demograficznar
Na siłę wmawiasz sobie, że gdyby nie religie to bylibyśmy lata świetlne do przodu a ja uważam, że bylibyśmy co najwyżej tu gdzie teraz, wiara jest dla wielu natchnieniem i motorem do działania jak również i smyczą moralną, ale wszystkiego można używać do złych celów, broń też miała tylko być do ochrony...
A owszem religia dzięki wprowadzaniu praw moralnych dała podwaliny pod prawo karne.
Na siłę wmawiasz sobie, że gdyby nie religie to bylibyśmy lata świetlne do przodu a ja uważam, że bylibyśmy co najwyżej tu gdzie teraz, wiara jest dla wielu natchnieniem i motorem do działania jak również i smyczą moralną, ale wszystkiego można używać do złych celów, broń też miała tylko być do ochrony...
Dyskutowałbym, czy puszczając fragment koncertu, który stanowi pewną całość nie musisz wymienić wszystkich artystów.
Tak czy srak - w chuj małostkowe Ale dobrze, dobrze -
prawactwo widać musi stworzyć kolejnego męczennika, tak jak ci co robili sztukę teatralną z jezusem opierdalającym pęto czy jakoś tak.
Morderca nienarodzonych Aborcja nie powinna być dopuszczalna w żadnym przypadku Nawet jak płód nie żyje, to jest przecież szansa że stanie się cud i pan bozia ożywi
dlaczego jesteś za zakazem usuwania ciąż cięzarnych lewaczek oraz ciapaków przebywających w Polsce ?
skoro jedyne co wychowają to coś co zgodnie z twoją definicją nie jest nawet ekwiwalentem człowieka a wrecz zagrożeniem (jak te mnożące sie w Europie brudasy o których wspominasz - co do których akurat mam iidentyczne zdanie ze wzgledu na to ze to sekciarze) wiec zgodnie z logiką powinieneś postulować lub przynajmniej sugerować w tych przypadkach aborcje a nie jej zakaz...
pytanie - co stoi za tak nielogicznym podejsciem - schizofrenia czy hipokryzja ? - bo inychj opcji po prostu nie ma...
Licze w tej kwestii na Ukraińców
jej materialu nie wykorzystali, wiec czemu mialaby byc w podpisach??
tak w ogole to prawnie, ztego co wiem, nie musisz wymieniac artystow tylko wlascicieli praw autorskich.
natalia przybysz nie posiada praw autorskich do tego koncertu, co najwyzej do swojego wystepu.
i nie dorabiaj sobie ideologii, ze prawactwo to czy tamto, bo ta "artystka" jest po prostu zdegenerowana. punka czy rapu ulicznego tez w tvp nie puszczaja.
ale niektorzy w Bozie nie wierza, wiec im Bozia nie pomoze.
co nie zwalnia ich z moralnego zakazu robienia z plodu i ludzkiego zycia przedmiotu handlu...
katolikiem nie musisz byc, ale badz chociaz cywilizowany
ulicznego tez w tvp nie puszczaja.
Teraz z kolei chcesz mi mówić, że kościół nie jest związany z państwem? Sory ale teraz to już pierdolisz...