Idąc taką logiką to zalegalizujmy wszystko bo skoro każdy ma prawo robić ze swoim ciałem co chce to czemu zakazać sprzedaży heroiny skoro ćpun z dworca centralnego ma ochotę na działkę? Przecież to jego ciało.
Absurdalne absurdy są absurdalne.
Jak widze te kato-komentarze to to powiem wam jedno koniobijce , nie trzepcie kapucyna bo to jak aborcja
Zastanawia mnie dlaczego fanatyczni zwolennicy aborcji, ZAWSZE przyporządkowują przeciwników do jakiejś grupy... albo do katoli albo do prawicowców najczęściej. Czy ich światopogląd jest aż tak ograniczony?
Odpowiedz proszę na pytanie jaka jest różnica pomiędzy wyskrobaniem 3 miesięcznego dziecka z macicy a strzeleniem mu w głowę 1 dzień po narodzinach. Jaka jest różnica dla tego dziecka, nie dla Ciebie.
(...)jak będzie zdychać w samotności to się jej przypomni, że mogła mieć dzieciaka, który by ją odwiedzał.
Niemy Krzyk. Na youtube pierwszy film od 12:46. USG aborcji. Widać na nim jak dziecko odsuwa się, kopie, otwiera usta a później jest rozrywane. Jaką moralność trzeba mieć, żeby bez mrugnięcia mówić, że to nie jest człowiek...
To ja wam jeszcze bardziej namieszam, po chuj ktoś robi publiczną szopkę ze swojej decyzji jednocześnie pierdoląc, że ktoś się wtrąca? Jak walę konia to nie oświadczam wszem i wobec że leje w skarpetkę to po co ona wygłasza o swoich prywatnych jak skurwysyn decyzjach? A no właśnie dlatego że szuka poklasku wśród takich samych debili, jednocześnie mając pretensje do oceniających to negatywnie.
I te wzniosłe hasełka "moja macica, moja decyzja" Skoro kurwa tak, to skąd potrzeba uzewnętrzniania?
To jest identyczna sytuacja jak z pedałami i gejami, gej wie żeby trzymać swoje fantazje w sypialni a pedał wymaga od wszystkich, żeby mu bili brawo, gdy idzie z gołą dupą na ulicy machając dildem
Śmieszy mnie to rozgraniczenie Czyli jak babę ktoś zgwałci to można zamordować dziecko, a jak puknie ją chłopak/mąż to już nie?
Czy posiadanie dziecka jest dla katospierdolin rodzajem kary?
Próbujecie usprawiedliwiać racjonalne postępowanie w ramach spierdolonego umysłowo paradygmatu, że płód szczególnie we wczesnej fazie rozwoju jest ekwiwalentem człowieka.
Miotacie się i miotacie - aż miło popatrzeć
ps. Za wycinanie artysty z creditsów można beknąć w cywilizowanym świecie. Oczywiście nie w polakistanie.
Marnowanie życia na gówniaka, żeby na starość miał kto odwiedzić.
Jestem pod wrażeniem.
To tylko kolejny mały krok, jesteśmy jak żaba gotowana powoli
A co do tej "zdegenerowanej idiotki" to mam poważne wątpliwości czy dokonała tej aborcji, czy w ogóle była w ciąży,
a raczej w myśl zasady nie ważne jak o tobie mówią byle by nazwiska nie przekręcali postanowiła rozkręcić gówno burzę i zarobić na tym trochę hajsu
plod jest organizmem zywym, tylko jeszcze podtrzymywanym sztucznie. idac twoja retoretyka to mozna by lewakow w bialy dzien zabijac bo tez nie sa ekwiwalentem czlowieka...
aborcja z gwaltu tez powinna byc nielegalna. bo jak jest legalna to jak dziewczyna wpadnie z przypadkowym facetem to bedzie oskarzala o gwalt zeby miec skrobanke
a aborcja sama w sobie powinna byc nielegalna (nie liczac stwierdzonego medycznie i udokumentowanego zagrozenia zycia), bo w przeciwnym razie powstaje biznes gdzie lobbysci, ktorzy najglosniej lobbowali za legalizacja aborcji w USA maja wyroki za sprzedawanie plodow do kosmetykow itp.
malo kto na tym forum miota sie tak jak ty
i nie musisz umieszczac w creditsach nazwiska kogos kogo materialu nie wykorzystales, wiec to co napisales jest tylko kolejna bzdura
(...)lewacy(...)nie sa ekwiwalentem czlowieka...