Więc sądzisz że chrześcijanie nie zmuszają innych ?? począwszy od wypraw krzyżowych skończywszy na propagandzie w stylu "Oddajcie krzyż MJASTU" Oceniajcie najpierw siebie potem innych. a propos nazioli to chyba jasne że jeśli Polak jest neonazistą czy innym podobnym niedowładem mózgowym to sam nie wie o co walczy bo po spełnieniu swoich celów powinien zginąć. w sumie po co czekać ?? odrazu idźcie w ślady swojego idola i palnijcie sobie w łebJak was ciapateria będzie zmuszać do modłów 5 razy dziennie do swojego allaha to docenicie dopiero.
No to brawo, idź przyrodę odrób dzieciaku bo dobranocki nie będzie
w takiej francji rodzi sie wiecej imigrantow niz rodowitych francuzow za kilkanascie lat bedzie wiecej ich niz francuzow we francji
Wczoraj były marsze w wawie, jakoś nie usłyszałem żeby została wszczęta burda, ktoś został pobity przez tych "nazistów", to antifa zakrywała twarze i wykazała się wielką nietolerancją i agresją. Ale co ja tam wiem
zakrywamy twarze bo policja woli łapać nas i tolerować rasizm niż stanąć po właściwej stronie ... ale cóż jak to kiedyś powiedziane zostało...