Dobra, kurwa, mam dość waszego pierdolenia jak się ta cała historia potoczyła, bo głowa mała, jak wciskacie innym te swoje kocopoły, że niby nic mu nie zrobią, bo czarny
Ale po kolei, więc tak, jak niektórzy pisali (w skrócie) "chłop będzie miał lipę" no i dałbym wam link do artykulika, ale trochę gimnastyki umysłowej wam się przyda. Link do YouTube wklejam, gdzie pokazują, jak się sprawy skończyły dla typa. Karę dostał, ale wiadomo, że w PL poniósłby znacznie większe konsekwencje, w JuŁesEj posiedział krócej niż tu posiedzisz za sikanie na ścianę budynku użytku publicznego czy coś
Coś jest zjebane w tamtejszych rejonach, jak cała ta sytuacja w tej szkole, ale każdy chyba z taką instrukcją, którą podaję, to będzie w stanie sam znaleźć ten wątek, więc...
Jak wpiszecie sobie "US News las vegas substitute teacher rekwon smith arrested for fight with student" to znajdziecie pełen artykuł z NYPOST, tam tez możecie obejrzeć całe zajście z innej kamery
Ja jebię, jestem chyba równie pojebany, co niektórzy na tej stronie, że aż tak skrupulatnie tłumaczę tego typu prostą rzecz
youtube.com/watch?v=A2m773104DU