I to jest, kurwa, edukacja! Przydałoby się to w Polsce wprowadzić to może przeciętny Polak wreszcie mógłby się popisać intelektem. A tak to ośmieszamy się, gdzie tylko można, a edukację mamy w dupie.
Najlepiej to widać na śląsku - syn przyswaja od ojca, analfabety, śląską gwarę i potem męczy się na lekcjach polskiego, bo ''godo'' w wypracowaniach i poprawnie zdania po polsku nie umie ułożyć. A dlaczego? A no dlatego, że nauczyciel też ma wyjebane, bo co najwyżej może pogrozić palcem, a i tak kasę zgarnie, jak co miesiąc.
Kary cielesne są przydatne. Jak ktoś nie chce się uczyć to trzeba go do tego zmotywować. A nic tak nie motywuje, jak porządny wpierdol!
K**** mać! ziomek! dawno nie widziałem na tym forum bardziej inteligentnej wypowiedzi! PIWO dla Ciebie! dla filmu NIE!Ja wiem, że to jest sadistic, i że właśnie ten gościu jest sadystą.
Ale jak widzę strach tych dzieci i jego pierdoloną radość z ich krzywdzenia, to mnie krew zalewa.
Kurwa jakbym takiego gnoja dorwał to bym go dłuuugo męczył.
Brudasy, nie brudasy - to dzieci. A krzywda dziecka powinna być oddawana z zajekurwapierdoloną nawiązką.
Aż mnie kurwa trzęsie.
Palce bym chujowi łamał po kolei.
Zadko mnie coś z równowagi wytrąca, to kurwa wytrąciło.
Za krzywdzenie dzieci i gwałty - lincz kurwa, tylko lincz.
BongMan za wkurwienie mnie na maksa - piwo.
Zadna, kurwa masakra nie boli tak jak widok strachu w oczach dziecka.
Kto ma dzieci, ten wie o czym mówię.
stary Cie ładował w tyłek i teraz srasz na rzadko.. sorry.. stara..!
Za 10 lat te dzieci będą w stanie odciąć ci łeb a potem zjeść kanapkę.
No. Chujowo robisz laskę.
Po kolei to ty się lepiej naucz zdania składać
Rzadko kurwa, rzadko !
Brudasy pomimo strachu w oczach dorosłego człowieka i tak ucinają mu łeb, więc w czym problem?
Wiem wiem, smakują jak kurczak
podaj twój adres... przyjadę cię zmotywować do myślenia
a zauważyłeś co ten sadistic z ciebie robi? bo chyba na siłę chcesz być nie wiem jakim sadystą wypowiadając się "ooo jak zajebiście, napierdalają małe dzieci"
staram się być powściągliwy w słowach... więc powiem tylko. zamknij paczę bo i tak nie pofatyguje się do ciebie przyjechać bo musiał bym cię wtedy zabić... inacze nie zrobił bym nic lepszego bo jak byś dostał kolejny wpierdol to pewnie zaczął byś robić jak hitlerowskie śmieci "za nogi dzieciaka i o ścianę"
Za karami cielesnymi wypowiedzieli się:
- Ci najbardziej gnojeni w szkole
- ludzie którzy skończyli szkołę w czasach "bez bicia"
- oglądający uwage na TVNie