ja jestem na ten przykład sugaraddicted i musze sobie codziennie strzelić coś z cukrem
Na dzień dobry wita mnie krwotok z nosa, znowu kibel cały czerwony
Bez jaj-czasem mogą wystąpić krwawienia z nosa, najczęściej można zauważyć skrzepy zmieszane ze śluzem, ale KRWOTOK?
Mieliście kiedyś taki wodnisty katar-jak przy infekcjach?-A czy wydzielina spływała do gardła, mimo ciągłego smarkania?
To teraz wyobraźcie sobie, że to krew tego idioty, który w swojej wspaniałomyślności zatkał sobie dziurki od nosa tamponami mamy.
Pierwszy skrzep który spłynąłby do gardła wywołałby natychmiast odruch wymiotny, a cymbał "troszkę się krztusił".
jakieś 2lata temu złamałem sobie nogę i ona tak nie do końca się zrosła(what?)(...)kiedy leżę plackiem w wannie i widzę,że z nogi lecą mi bąbelki(...)leżysz sobie w wannie i patrzysz na bąbelki przypominające Ci o gangrenie własnego mózgu
Gangrena mózgu teoretycznie jest możliwa, wymaga niestety dziury w głowie, ewentualnie przegniłych tkanek czaszki, ciężko byłoby bakteriom gnilnym pokonać barierę krew-mózg, chociaż w jego przypadku-zgorzel mógł zaatakować mózg, jedyny warunek został spełniony-jego mózg był martwy.
Bąbelków nie było, nie mógłby ich widzieć z martwym mózgiem.
Krwotok z nosa, pomijając urazy mechaniczne i wady wrodzone najczęściej jest objawem trombocytopenii(którą sam miałem w wieku 5lat).Jeśli faktycznie miałby KRWOTOKI z nosa i jednocześnie zażywałby fetę, to z pewnością "pękłaby mu żyłka" od podniesionego ciśnienia i na szczęście dla rasy ludzkiej już gryzłby glebę.