Masakra, jaki zlot bambinistów w komentarzach, standard pod tego typu materiałami. Ojej, do dzików nakurwiają, jak bardzo wam ich szkoda, a gdy człowiek ginie śmiercią tragiczną to hahaha, hihihi, dobrze tak skurwysynowi. Macie srogo najebane pod kopułami jeśli życie zwierząt ma dla was większe znaczenie niż życie ludzkie.
Dla wszystkich niedojebow, na poczatku oryginalnego filmu chlop tlumaczyl ze robi to poniewaz te zwierzeta niszcza, wyjadają, i rozkpuja uprawy polne i są zwykłymi szkodnikami, ch*j z tym ze na samą bron przeciw lotnicza jaka jest tu uzywana poszlo przynajmniej z 50 k to dla niego chyba nie duzy wydatek
Kurwa, w Warszawie tyle jest dzików, że przez 20 lat mieszkania na wsi nie widziałem ich tyle i z tak bliska, jak przez miesiąc mieszkania w Warszawie. Ale w stolicy jest w chuj bambinistów, nic z nimi nie zrobią, bo szambelan Czaskoski to tchórz, skoro co drugi lewacki idiota na pejsuniu ma nakładkę na profilowym "jestem z dzikiem". Także chuj, zapraszam na takie safari do Farszafki.
Murzyny to ssaki, a chcesz do nich napierdalać. Zresztą jakbyś nie wiedział dzik to szkodnik taki sam jak murzyn.
Głupie cioty cwelaste ,z giwera to są kozacy ale niech stanie oko w oko ze zwierzem to będzie malutki jak jego siur
Przez przypadek cwelu dałam ci piwo bo widzisz ,prostym wieśniakiem jesteś co sam przyznałeś i dlatego takim niedorobem co myśli ,że jak do Warszawki zajechał słoik jeden to jest wielkim panem i by zwierzęta niewinne chciał zaraz na kiełbasę przerobić jak w jego Pcimiu ,sam się zutylizuj zryty deklu
Szkodnik to cię zrobił niestety na szkodę tej planety ,jedynie co wiesz to że masz stuleję
Głupie cioty cwelaste ,z giwera to są kozacy ale niech stanie oko w oko ze zwierzem to będzie malutki jak jego siur
Przez przypadek cwelu dałam ci piwo bo widzisz ,prostym wieśniakiem jesteś co sam przyznałeś i dlatego takim niedorobem co myśli ,że jak do Warszawki zajechał słoik jeden to jest wielkim panem i by zwierzęta niewinne chciał zaraz na kiełbasę przerobić jak w jego Pcimiu ,sam się zutylizuj zryty deklu
Szkodnik to cię zrobił niestety na szkodę tej planety ,jedynie co wiesz to że masz stuleję
Masakra, jaki zlot bambinistów w komentarzach, standard pod tego typu materiałami. Ojej, do dzików nakurwiają, jak bardzo wam ich szkoda, a gdy człowiek ginie śmiercią tragiczną to hahaha, hihihi, dobrze tak skurwysynowi. Macie srogo najebane pod kopułami jeśli życie zwierząt ma dla was większe znaczenie niż życie ludzkie.
Swoje kaszojady mógł wypuścić z domu i napierdalać w niech ewentualnie w swój gruby pusty łeb
Jebany wieprz sądzi że jest mucho mimo że trzeba nawet mu tłustą dupę wozić żeby cokolwiek dogonił.