Ale się wkurzyłem. Napisałem taki piękny post i jakimś cudem się skasował.
Ogółem firma ta mnie osobiście wkurzyła tym tekstem "jako jedyni w kraju" - no nie jako jedyni, co już z nimi wyjaśniałem, a jako jedni z trzech firm łącznie które zostały wezwane na miejsce. :/ Do mnie jakoś nikt nie dzwonił - i bardzo dobrze zrobił, bo gdybym przyjechał i stałaby już konkurencja w ilości 3 firm to... sam nawet nie wiem jakbym zareagował. Zmarnowany czas, paliwo... Ale nie istotne.
Co do zdjęć jakie wrzucają - ja jestem przeciwnikiem takiej reklamy, dlatego na mojej stronie nie znajdziecie takich zdjęć. Jedyne co mógłbym udostępnić to PRZED i PO sprzataniu, a nie samo "PRZED" by zrobić szum wokół siebie. Jakoś zdjęć PO nie wrzucają.. czyżby źle sprzątali?
Jako że jest to Sadistic to wrzucę conieco (same toalety co prawda, ale chyba najestetyczniej mi na zdjęciach wychodzą
)
imgur. com/a/OTK4B
imgur. com/a/Yg3Jy
(Usuńcie spację przed com, niestety nie mam jeszcze 20 postów, choć konto mam już parę lat tutaj... Mam nadzieję, iż moderator mi to wybaczy
)
Co do samych zleceń, bo ktoś sobie zażartował apropo "czy tylko po samobójcach" - Otóż nie, głównie po osobach starszych, o których rodzina zapomniała. Najgorszy w tym jest fakt, że ktoś leżał np. 3 miesiące i dopiero do sąsiada przeciekł, bądź "długo telefonu nie odbierał" - tak, po 2 miesiącach zleceniodawca sobie o ojcu przypomniał... Rozumiem - tydzień, nawet dwa. Ale 2 miesiace?...