A co do szosówek, to na chuj kupujecie takie rowery jak tak strasznie źle wam? chodniki złe, przejścia złe, auta złe, koleiny złe. Od zajebania jest rowerów z grubszymi oponami. Wynajmijcie sobie tor albo zrezygnujcie.
Chuj mnie obchodzi że nie mozesz wyprzedzić, jak ja stoje w korku, to nie wpierdalam sie na tą pedalska droge rowerowa
Ty jestes zdrowy wiesniaczku? Wez przeczytaj co napisales.. Wlasnie po takich ludziach poznaje sie wioske. Ktos cos robi, ma jakis sport, pasje to zaraz jest gnojony.
W polsce znakomicie jezdzi sie na szosie. Wez sie za jakis sport zamiast spinac sie w necie, zrob cos z soba zebys jak 3/4 polaków zycia po 50tce nie spedzil na kolejkach do lekarza.
Na szczescie takich jak Ty jest coraz mniej a ludzie powoli szanuja osoby z pasją.
Pasja to spowalnianie ruchu drogowego? Pasja to łamanie przepisów?
Gdzie Ty widzisz kolarzy lamiacych przepisy. Zawsze jade bokiem drogi, jesli jest to mozliwe. Wlasciwie nei wiem dlaczego sie tak tego kolarstwa czepiles..
Dla przykladu, jadac raz miastem juz na samym rogu jezdni [nie ma chodnika a nawet pobocza zadnego] jakis debil w wielkim kamazie zaczal trąbić jak popierdolony, chuj wie dlaczego, najwyrazniej nei chcialo mu sie czekac az zwolni sie lewy pas zeby mnie wyprzedzic.
Teraz pomysl ze jedziesz z kolegami tak jak mówisz, góralami taka kurwa na was trabi potem wyprzedza was tym rozpierdalajacym sie kamazem wyladowanym gruzem. Kisiel w majtach..
Takich sytuacji są miliony, naprawde jezdze i samochodem i rowerem jednak czesciej to kierowcy osobówek łamią przepisy..