@dionizodoros co rozumiesz pod sformowaniem akt myślenia. Bo dla mnie to nie mieści się w żadnych normach, nie wiem czy można to nazwać aktem myślenia, tak jak np. dewastacje grobów która tu była prezentowana - co myśleli ludzie, którzy to zrobili. Rodzi się pokolenie debili, przeciętniaków, dla których szczytem marzeń jest nowy telefon i pokazanie jaki to ja nie jestem fajny - debil. Ciekawi mnie czym się kierują ci ludzie, jak wpadli na taki pomysł. Mnie zawsze uczono - pomyśl zanim zrobisz albo powiesz coś głupiego. Eh ten współczesny internet wylęgarnia głupoty, zamiast iść do przodu uwsteczniamy się, a ty śmiesz twierdzić, że propagowanie syfu, odchyleń od normy jest aktem myślenia toć i szympans wykazuje się tym samym. Przyjmij choć trochę bardziej restrykcyjne normy dla ludzi, niż dla zwierząt. Zresztą co ja tam wiem to w końcu teraz zakazuje się seksu ze zwierzętami, to też mnie ciekawi jak w ogóle można wpaść na taki pomysł, ludziom popierdoliło się w głowach, a ty to nazywasz myśleniem i próbujesz tłumaczyć głupotę, którą powinno się plewić a nie propagować.
Akt myślenia Dżizas, kurwa, ja pierdolę!