Widzę typa myślę "albo jest narcyzem albo straszny pedał". Poszedł do kamery i nie mam więcej pytań, dwa kolczyki i usta jak u starego lachociąga plus mięśnie sterydowe...pedał i do tego narcyz. Takich nienawidzę najbardziej.
@garota
Jesteś idealnym przykładem pseodohomofoba który skrycie czeka aż mu ktoś przepchnie rury i nie mam więcej pytań. Chce sobie ćwiczyć - niech sobie ćwiczy, niech aj ma kolczyk na piździe, a ty w 20-sekundowym filmiku w którym głównie chodzi o to, że typek jebnął tak że go jakieś blond ścierwo wyśmiało, obserwujesz jego kolczyki, usta i mięśnie. Pedał i do tego z kompleksami.
@garota
Jesteś idealnym przykładem pseodohomofoba który skrycie czeka aż mu ktoś przepchnie rury i nie mam więcej pytań. Chce sobie ćwiczyć - niech sobie ćwiczy, niech aj ma kolczyk na piździe, a ty w 20-sekundowym filmiku w którym głównie chodzi o to, że typek jebnął tak że go jakieś blond ścierwo wyśmiało, obserwujesz jego kolczyki, usta i mięśnie. Pedał i do tego z kompleksami.
rozpierdalanie mnie to co raz częstsze wyzywanie normalnych facetów od pedałow bo co? bo wyglądają na zadbanych facetów? no ale według wiekszosci sadolowych pryszczatych grubasow prawdziwy facet (samiec alfa) to tylko i wylacznie taki z bojlerem, piwskiem, w jeansach rodem z 2003 roku i bluzie z kapturem marki Everlast albo TapOut XD