petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=9465
No i co? Wózkami elektrycznymi będą turystów wozić? Jak bym chciał pojeździć wózkiem elektrycznym, to bym jakąś babcie z niego wysadził i sobie pojeździł... Koń jest nieodłącznym elementem gór, jak i górskiej kultury...
Pierdolenie o Szopenie w tej petycji... 3x NIE
PowerBoBass, jest potrzebna odpowiednia regulacja tego co jest, a nie taka zmiana...
ProVVe, byłeś tam kiedyś? Widziałeś? Rozmawiałeś z tamtymi ludźmi, czy opinie swoja opierasz na przekazie TV? Tak się składa, że ja byłem tam WIELOkrotnie i nie tylko o morskim tu mówię... Tu już na miejsce koni rączki zacierają odpowiedni ludzie...
Myślisz, że jak by doszło do tego, że konie miały by być wyeliminowane z transportu, to każdy by mógł sobie kupić wózek, jaki mu się podoba? Nie rozmieszaj mnie, tylko to Ty patrz na pewne rzeczy szerzej, bo jest to nie tylko to o czym piszę, ale jeszcze jedna o WIELE WAŻNIEJSZA sprawa, ale o tym, to już nie będę pisał...
PS. O dobro kabanosów, to tu się NAJMNIEJ rozchodzi...
PS2. Niech podadzą, ile koni kradną mieszkający w okolicy cyganie, żeby mieć co wpierdalać, a jest to liczba przynajmniej dziesięciokrotna, ale o tym już cisza, no bo jak tak kurwa...