Powinien odkręcić od początku i by go zdążył wyminąć. Tak się kończy spokojna jazda na moto.
I przez takich popierdoleńców jak ty, motocykliści mają taką a nie inną opinię. Widać, że jesteś półdebilem, który swój marny żywot skończy już niedługo, jeśli będziesz dalej podążał za swoją extra filozofią.
Mam tylko nadzieję, że nikt postronny nie ucierpi jak już postanowisz "odkręcać od początku" pajacu.
Półdebilu jak wykonujesz manewr to należy go zrobić sprawnie a nie się czaić obok auta jak ten motocyklista, jak skręcasz w lewo przecinając pas również należy być jak najkrócej na środku jezdni. Jak wyprzedzasz nawet autem to należy jak najkrócej być na przeciwnym pasie i masz do tego użyć właśnie tych koni które zazwyczaj ludzie tacy jak Ty maja na wyrost w swoich samochodach/motocyklach. Nawet w książkach zalecają odkręcenie spod świateł żeby auta Ci nie siedziały na oponie. I półdebilu nie chodzi o osiąganie nadświetlnej tylko o dynamiczne i pewne wykonywanie manewrów, można odkręcić do 60 km/h i mieć auta 100m za sobą i wcale nie trzeba kręcić dalej do 300 pajacu. W mieście nie przekraczam zazwyczaj 50-60 bo jest to i tak już niebezpieczna prędkość ale w tłoku ale staram się trzymać poza zbitą grupą aut. Doszkol się jak tego nie rozumiesz i mam nadzieje, że nikt nie zginie przez Twoje flegmatyczne kierowanie i brak rozróżnienia co to jest nakurwianie jak debil a co pewną i dynamiczną jazdą.
A skoro już z siebie zrobiłeś barana to Cie uświadomię że mój wpis był półserio
Jaki kurwa manewr?
I polecam zapoznanie się z podstawami interpunkcji i zasad konstrukcji zdań, bo to u Ciebie leży i kwiczy, jak twój intelekt.
Np. wyprzedzania jełopie, takiego chujowego wyprzedzania jak ten ćwok na filmiku. Jaki manewr lol...
Skoro już się czepiasz takich pierdoł to pierwsze z brzegu hipokryto. Zdania zaczynamy z dużej litery tuku bez szkoły
Obrazek
I polecam przeczytać Moralność Pani Dulskiej zanim zaczniesz innym wytykać przecinek w złym miejscu.
Ah widzę, że zabolało? Aż musiałeś wejść w mój profil.
Hahaha jesteś żałosnym przykładem bezmózga.
Gdyby nie fakt, że mi się nie chce, to bym odpowiedział..