Wysłany:
2010-08-22, 10:57
, ID:
362999
Zgłoś
@ Hrabia Drapula
Myślę dokładnie tak samo jak powiedział mój znajomy, nie chciałem po prostu przypisywać sobie jego słów, dlatego je zacytowałem. Nie pienię się, po prostu uważam, że jeśli się coś wrzuca tutaj to chyba jednak wypadałoby zrozumieć co... Swoją drogą to proponuję Ci zapoznać się nieco z historią Polski, bo nawet w średniowieczu byliśmy państwem niezwykle tolerancyjnym i w wielu źródłach opisuje się Polskę średniowieczną jako "kraj bez stosów", więc nie pierdol, że jak ktoś w Boga nie wierzył to go na stosie palili.
@ KurwaRomantyk
No na pewno bliżej mi do lewicy niż prawicy, a co do tego czy jestem tępy to nie mnie i nie Tobie to oceniać. Oczywiście nie jestem komunistą, po prostu wiele aspektów "kraju katolickiego" za jaki uważa się Polskę mi się nie podoba. Poza tym nie oceniaj ludzi według siebie, to że Ty masz kask kolegi do wypolerowania każdego ranka nie oznacz, że każdy tak żyje. Po Twoim komentarzu widzę, że poza kaskiem do wypolerowania masz chyba jeszcze krzyż do obrony na Krakowskim Przedmieściu. Spiesz się, bo Ci go zapierdoli jakiś tępy lewak.