ziu napisał/a:
@up
Ja, to tak szczerze pracuję blistko chaty i mało zwiedzam co się dzieje wokół, bo zwyczajnie nie mam czasu, ale gwarantuje Ci, że jak bym był wokół takiej sytuacji, to na bank bym się odpalił i pewnie byłby film na sadolu, ale jak internetowi napinacze, tak internetowa pizda tego nie zrozumie. Ciśniesz po użytkownikach, a sam coś pokazałeś?
Pochwal się nam może ja jestem w błędzie? Czy nie?
Poproszę Cię o jedno, zaufaj mi... bardziej niż tym inernetowym napinaczom. Zrobiłem niejednokrotnie, pod wpływem a czasami bez. czasami żałuję tego a czasami śmieje się z tych sytucji. Jak bym był głupi to bym nagrywał, zrobiłem to dla siebie, TO WSZYSTKO CO ZROBIŁEM. ZROBIŁEM DLA SIEBIE. nie potrzebuje się tym chwalić, nie potrzebuję też wiedzieć kto coś zrobił w tym kierunku, chcciał bym tylko narzucić tym zjebom to jacy silni są w internecie.... a może i ty jesteś w stanie coś z tym zrobić? Może Ty Panie Sebastianie oraz Ty Pani Karyno jesteś coś zrobić z tym syfem? Może powinniśmy robić filmiki jak ruscy, gdzie polewa się ćpunów niezmywalnym gównem, tylko że to jest Polska i tutaj nas ścigają, w ten czy inny sposób. Wydaje mi się że za słabno sobie ufamy, podzieliła nas religia i inne rzeczy a oni mają jeden cel, przejąć Europę, co dalej z tym zrobimy?