Mi też rozwalają system takie utalentowane dzieci w wieku 17 lat zakupiłem pięknego czarnego X- corta 2 od tego czasu Gitara wisi jako najdroższa rzecz na ścianie ,jak do tej pory nauczyłem się niewiele poza utworem Metallica - One moim zdaniem to jest piękne że takie dzieci już są w tak zaawansowanym stopniu gry na gitarze - tych co piszą że za dużo takich już że ble i że huj wie co jeszcze wystrzelić w kosmos to jest sztuka , a sztuka wymaga poświęceń godzin lat ciągłych ćwiczeń, osobiście podziwiam takie talenty i szczerze miło się to ogląda jak skrzacik wymiata na wiośle tak jak niektórzy wiele od niej starsi, wyobraźmy sobie co ona będzie robiła z tą gitarką za lat 20 jak będzie kontynuować naukę w tym kierunku, jak to ktoś powiedział mi kiedyś tzw . OGIEŃ Z DUPY , cud miód i prażone orzeszki a koledze co pierdzieli że bogacze bo perkusje mają , to może podpowiem że może tata gra lub mama i dlatego perkusja jest na każdym nagraniu, przemyślmy to co piszemy i nie obrażajmy innych bez podstaw, piwo dla talentu małej
poprawka w szkole nagrywają - już wiadomo z kąd taki luksus perkusji w tle