Najśmieszniejsze jest to, ze na sadolu siedzi tyle pisowskiego ścierwa. Nie dziwię się, inteligencja już dawno opuściła tą gówno stronę i została sama patola i prości ludzie, którym wystarczy 5 banknotów i nominale 100zł.
Inteligencyja opusciła a Ty nadal tu prosty ludziu i nominale.
Abstrahując od scierwa Sratarara, najwazniejsze jest aby była równowaga, ani za bardzo w prawo ani w lewo w polityce. Tak aby każdy Polak i Polka miał/miała "swój dom". Nie dajcie się ogłupiac żadnej ze stron. W każdym kraju są podobne problemy jak w Polsce. Tylko fakt faktem, nikt nie donosi tak wzorcowo jak nasi politycy i aktywiści na masz kraj, na nasze "podwórko"...
Nakładali podatki na sklepy? Oj... podatki na banki? No dobrze.. Nakładają podatki na media? Lament i żal bo mają jak to ogłosić. A i tak za wszystkie powyższe zapłacimy my w ewentualnie nabytych produktach.
Czyli jak zapłacisz tefałenowi?
Abonament będziesz musiał płacić?
Podniosą hajs za reklamę hemoroidów?
Co ty pierdolisz?
Do sklepu chodzę to wiem, że spożywka drożeje, ale jak tefałen na nas to przeżuci???
Zapodaj istotę problemu bardzo proszę. Bardzo jestem ciekawy.
Przepraszam istotę protestu.
Jako przedsiębiorca na poważnie rozważam przeniesienie firmy na Słowację lub do Czech i w dupie mam patriotycznych napinaczy. Skoro lubią jak Polska rucha ich w dupe to nic mi do tego.
Zmuszą cie do oglądania jeszcze więcej reklam polsat przebijał wszystkich swoją pazernością.
Mnie ten cały syf nie dotyczy bo nie mam telewizora w domu idąc do ojca zarzuce czasem okiem i niekiedy nie dowierzam jaki tam syf leci. Już pomijam napierdalanie reklam naokrągło ale poziom seriali i rozrywki jest już na dnie.
Ja pierdolę, ale debil...
Do sklepu chodzę to wiem, że spożywka drożeje, ale jak tefałen na nas to przeżuci???
A ja mam ich w dupie.
Telewizji nie oglądam. Lubią sobie politykować.
Cicho siedzieli, jak 50 podwyżek robili i lockdowny.
Jak się zabrali za nich, to "".
HA TFU!
Serio pytasz? Jeżeli producent tych twoich produktów, właściciel sklepu, w którym kupujesz będzie zmuszony płacić więcej za reklamy - to skąd weźmie te środki? Z własnej kieszeni?
To tak jak rok temu drastycznie podnieśli najniższą płacę, wcześniej zaczęli wypłacać 5set+ - za każdym razem był to dla mnie impuls by podnieść ceny bo jak ludzie mają więcej kasy to i mogą więcej zapłacić.
Obroty wzrosły, zyski wzrosły - tylko ludziom mniej w portfelach zostało.
Serio pytasz? Jeżeli producent tych twoich produktów, właściciel sklepu, w którym kupujesz będzie zmuszony płacić więcej za reklamy - to skąd weźmie te środki? Z własnej kieszeni?
To tak jak rok temu drastycznie podnieśli najniższą płacę, wcześniej zaczęli wypłacać 5set+ - za każdym razem był to dla mnie impuls by podnieść ceny bo jak ludzie mają więcej kasy to i mogą więcej zapłacić.
Obroty wzrosły, zyski wzrosły - tylko ludziom mniej w portfelach zostało.
Przy koronce taką panikę nakręcili, że wręcz swoje gówno z emocji zjadali. Niech zdychają. Szkoda tylko że TVP się nie dołączyła. Bez tych wszystkich telewizyjnych kurew świat byłby piękniejszy.
A chuj im wszystkim w dupe.
Nie słucham radia, odkąd w niemal każdym radiu połowę czasu antenowego zajmują reklamy środków na wrzody żołądka i grzybicę pizdy.
Nie oglądam telewizji odkąd wszystkie informacje można znaleźć w Internecie (oczywiście z Adblockiem, bez reklam), a niemal wszystkie filmy są na wyciągnięcie ręki w Netflixach, Hbo itp za śmieszne 40zł miesięcznie.
Zauważcie, że wszystkie te media głównego nurtu (TVNy, Fakty, Wyborcze itp) pierwsze co zrobiły wchodząc do internetu to zaczęły napierdalać clickbajtami i milionami reklam w każdym zakamarku strony. Oni mają w dupie widza/czytelnika i chcą tylko doić hajs, wiec niby po kiego chuja miałbym się teraz za nimi wstawiać? Niech giną. Ich miejsce zajmą inni, mniej pazerni.
Najśmieszniejsze jest to, ze na sadolu siedzi tyle pisowskiego ścierwa. Nie dziwię się, inteligencja już dawno opuściła tą gówno stronę i została sama patola i prości ludzie, którym wystarczy 5 banknotów i nominale 100zł.