Saint napisał/a:
15 latkowie wypowiadają się na temat kobiet, korzystając ze stereotypu który sadistic podtrzymuje. Gdyby nie ta strona inaczej byście twierdzili, ale tkwicie w tym myśleniu, bo wtedy utożsamiacie się z wielce sadystyczną społecznością tej strony. Było milion żartów o "mudżynach" o kobietach przyrośniętych do kuchni pewnie z 2 miliony. Pytanie: co teraz wymyślicie, żeby kolejny temat dobrego żartu przejadł się każdemu? Film dobry ale lepszy byłby 2 miechy temu.
Masz rację. Mam dokładnie tyle lat ile opisujesz, ale tak na serio inaczej się zachowuję na sadisticu, a inaczej w szkole, na dworze. W normalnym życiu mam szacunek do kobiet. I zazwyczaj ja z czegoś rezygnuję, by one to miały. Albo coś robię dla nich. Z murzynami nie mam kontaktu, ale jakoś ich nie lubię. Na forum często palnę jakąś głupotę, jak tę powyżej, a ludzie dają piwa
W normalnym życiu raczej nie jestem taki, choć często mam głupie docinki i chamskie żarty, lecz kumple się nie obrażają, tylko z nich śmieją i później mi znów coś próbują dociąć i tak w kółko
Pozdrawiam i życzę większego zrozumienia dla gimnazjalistów i większego szacunku dla innych ludzi, jak i kobiet tak mężczyzn, murzynów itp.