PsychoAnimeFan napisał/a:
Bla Bla Bla
Popatrz na świat: kto zniewolił człowieka? ON SAM! Już w starożytnej Grecji ludzie sprzedawali się do niewoli, aby zachować życie, by tylko nie pogodzić się z prawdą, że przegrali. Gdyby podzielić zasoby światowe po równo i umiejętnie zarządzać paliwami kopalnymi nie było by globalnego ocieplenia, czy innych takich bzdur... Gdyby nie stałe wojny, to ludzkość z tej planety podróżowała by na wakacje chuj wie gdzie... Myślicie, że taka technologia nie istnieje? Bzdura! Przecież mamy silniki jonowe i plazmowe, tylko, że są one za drogie w eksploatacji, a przypomnijcie mi kto wynalazł pieniądze? Czy czasem nie człowiek? Nawet taka rzecz jak "czas", który jest pojęciem umownym wprowadzonym przez człowieka nie jest zazwyczaj nawet przez niego respektowany (spóźnienia, "zapomniałem", "sory stary"). Gdyby przestrzegać wszystkich norm moralnych, konwencji i umów międzynarodowych to 3 rzesza nie zaatakowała by Polski podczas 2 wojny światowej... sam świat był by lepszym miejscem. Podsumowując elementem niszczącym systemy człowieka jest on sam...
tak, tak wiem, pierdolenie...