Kurwa i jak zwykle plejada "prawdziwych polaczków" hejterów w komentarzach. Tak naprawdę zdajecie sobie sprawę, że w czasie gdy ci ludzie będą się bawić, wy będziecie gnić przed kompem i żadne wycie o brudzie i lewactwie nie jest w stanie tego ukryć. Żenada. Życzę wam, żebyście wydorośleli i zmienili zainteresowania na coś mniej homoerotycznego niż przypakowani łysi kolesie spuszczający się nad tym jacy to są zajebiście biali i aryjscy.
Kurwa i jak zwykle plejada "prawdziwych polaczków" hejterów w komentarzach. Tak naprawdę zdajecie sobie sprawę, że w czasie gdy ci ludzie będą się bawić, wy będziecie gnić przed kompem i żadne wycie o brudzie i lewactwie nie jest w stanie tego ukryć. Żenada. Życzę wam, żebyście wydorośleli i zmienili zainteresowania na coś mniej homoerotycznego niż przypakowani łysi kolesie spuszczający się nad tym jacy to są zajebiście biali i aryjscy.
Nie przeszkadza mi to nosić długich włosów i wyglądać jak szatanista. Ubolewam nad waszymi rozumami zamkniętymi w klatce stereotypów
Bo przykład, który podałeś to wcale nie jest stereotyp, a ty sam jesteś wolny od takich przekonań, prawda?
P.S. Do dziś byłem przekonany, że sataniści nie mają określonego wyglądu (stroju czy czegoś ), a ich jedyną cechą jest wiara w rogatego. Jestem ciekaw jak wg twego wolnego od stereotypów umysłu ci ludzie wyglądają.