Głupiej kurwy z syndromem sztokholmskim, w ogóle nie szkoda.
A pierdolisz. Gdyby nie była tępą dzidą z syndromem sztokholmskim, to już dawno sama poszłaby na policję i udupiła skurwysyna. Tym bardziej, że Wy - kobiety - w polskim prawie jesteście uprzywilejowane.
wiesz co mi mówią koleżanki które nie żyją w patologicznych związkach a mają dość swoich mężów?
- Czemu się nie rodzwiedziesz?
-Bo sobie sama nie poradzę! z jednej wypłaty jak utrzymam siebie i dzieci? gdzie pójdę?
tak to wygląda
wiesz co mi mówią koleżanki które nie żyją w patologicznych związkach a mają dość swoich mężów?
- Czemu się nie rodzwiedziesz?
-Bo sobie sama nie poradzę! z jednej wypłaty jak utrzymam siebie i dzieci? gdzie pójdę?
tak to wygląda
@stefanwtiorturiowanyprzez
bzdura konserwatysta swojej kobiety nie uderzy,
Komuna miała jeden duży plus. Takiego szmaciarza dwa dni później wynieśli by z komisariatu na noszach i przetransportowali do szpitala na oddział dla przypadków beznadziejnych. Jeśli by to przeżył to na dźwięk słowa milicja, dostawał by ataku padaczki pourazowej.
Komuna miała jeden duży plus. Takiego szmaciarza dwa dni później wynieśli by z komisariatu na noszach i przetransportowali do szpitala na oddział dla przypadków beznadziejnych. Jeśli by to przeżył to na dźwięk słowa milicja, dostawał by ataku padaczki pourazowej.
@sensualna masz racje, nie oczekuj od tego TB303 głębszych przemyśle bo to ewidentnie prosty człowiek.
Ja od rrazu pomyślałem, że ta kobieta po prostu nie ma co ze sobą zrobić. Mieszka z nim, nie wyprowadzi się nagle w godzine bo dokąd i za co.