Wysłany:
2012-10-20, 7:04
, ID:
1493238
Zgłoś
grypsery i twórczości więziennej:
„Najukochańsza Eluniu
Na dzień dobry mocno mocno obcałowuję Twe oczki i piękne słodkie usteczka SKARBECZKO. Na wstępie opiszę Ci częściowo siebie, a więc wzrost 1.75 cm, włosy ciemne, budowa przeciętnego mężczyzny, oczy niebieskie, twarz drobna. Wykształcenie średnie, zawód mechanik samochodowy i w ogóle. Zainteresowania sport (piłka nożna, muzyka młodzieżowa, uwielbiam tańce, hoby motoryzacja. Siedzę za doliniarstwo czyli za kradzież prywatną, to jest jestem trochi złodziejowaty. Ale nic mi poważnego narazie nie udowodnili i wątpię czy mi coś udowodnią. Przyczepili się domnie za co kupiłem wóz, skąd pieniądze itd. I zatrzymali mi wóz do dyspozycji proroka i sądu, ale stara czyli mama moja to załatwi bo mam na to alibi, Eluniu, bardzo mi się spodobałaś i od pierwszego zobaczenia mi Ciebie zakochałem się w Tobie – poważnie. I od tamtej pory ciągle myślę i marzę o Tobie i z niecierpliwością oczekuję każdego dnia naszego spaceru, aby Cię ujrzeć. Jesteś dla mnie Najpiękniejszą Dziewczyną na świecie, czyli „Księżniczką moich marzeń”. Kocham Cię szczerą miłością, a nie wiem czy jestem kochany. SKARBIE mój proszę Cię adres znasz podaj mnie za świadka do swej sprawy, tylko dopiero na sprawie, będziesz miała okazję szybciej mnie zobaczyć i ocenić a zapewne nie będziesz żałowała naszej znajomości. Oraz nie zaszkodzę Ci w sprawie tylko pomogę, bo w czasie drogi na sprawę powiesz mi co mam Ci zeznawać – dobrze kochanie?
Ja dużo się nie spodziewam, może nawet ze sprawy wyskoczę, to napewno o Tobie nie zapomnę, bo zabardzo Cię kocham. A jeżeli ja bym miał szybciej sprawę to Ciebie podam do swojej sprawy za świadka zgoda? Kończąc te kilka słów pragnę Cię mocno, mocno jak tylko potrafię obcałować Twe oczki i śliczne usteczka zawsze kochający Cię Eluniu i sercem oddany tylko dla Ciebie.
Rysiek.”****;