Trochę nie rozumiem waszych komentarzy, jak często na dziale hard pojawia sie jakieś zdjęcia zdeformowanych płodów to zaraz sie pojawia zdjecie "thank you for not aborting me" i wszyscy dają piwo za taki komentarz a teraz jak ludzie protestują żeby właśnie kobiety nie musiały rodzić takich potworków to jest hejt w komentarzach. Zdecydujcie sie
Trochę nie rozumiem waszych komentarzy, jak często na dziale hard pojawia sie jakieś zdjęcia zdeformowanych płodów to zaraz sie pojawia zdjecie "thank you for not aborting me" i wszyscy dają piwo za taki komentarz a teraz jak ludzie protestują żeby właśnie kobiety nie musiały rodzić takich potworków to jest hejt w komentarzach. Zdecydujcie sie
Lewica najebała w głowach kobietom. One nie są w ogóle kobiece tylko wulgarne, głupie raszple. Większość nie wie w ogóle dlaczego protestują, a ich najelokwentniejsze hasła to "wypierdalać", lub coś odnoszącego się do seksu, lub narządów rozrodczych jak "moja cipka moja sprawa".
Idiotki o wszystko obwiniają mężczyzn, brakuje w ich działaniach logiki i całemu protestowi brakuje przywódcy, który potrafiłby zapanować nad tym bydłem i ewentualnie ponieść jakieś konsekwencje, ale lewica nigdy nie przyzna się do swojego błędu i nie poniesie konsekwencji.
Chociaż popieram strajk to nigdy nie dołączę do takich nizin intelektualnych.
A jarek siedzi w fotelu, glaszcze kota i mowi... Zobacz jacy to prosci ludzie, a jacy glupi... I usmiecha sie dalej bo wszystko idzie po jego mysli...
I ten głos jakby koń na blachę szczał