Dobrze zrobili. Każdy głupi swój rozum ma. Szczególnie jak dostanie kopa w gołą dupę, zapamięta iż tak się nie robi.
Typ pewnie chory psychicznie, zamiast zadzwonić po jakieś służby to neandertale go leją.
Rzecz w tym, że zapanowała moda na domorosłych "łowcUFFF pedofilUFFF". Wszyscy rycerze w lśniących zbrojach - czyli banda dresów bijąca i poniżająca chorych psychicznie ludzi (mam na myśli na ogół osoby upośledzone, ale z racji biedy/głupoty rodziców i otoczenia nigdy nie leczone i nawet nie diagnozowane). Niestety te uliczne lincze często tworzą mylny obraz bezpieczeństwa i skutecznego niszczenia pedofilii jako takiej co jest bzdurą. Typowy pedofil to nie jest upośledzony, wioskowy kretyn, który dostał wiadomość na FB z fikcyjnego konta łowcy i myśli, że randomowa 12 latka z Gdańska go podrywa i idzie na randkę. Typowy pedofil nosi garnitur, ma kilka/kilkanaście firm, prywatną ochronę i "znajomych", którzy regularnie dostarczają mu dzieci w każdym wieku i w każdym typie urody. Albo lata sobie na "wakacje" do Wietnamów, Kazachstanów i innych Indonezji, gdzie są całe burdele z katalogami dzieci. Jakiś czas temu służby chyba nie dostały na czas łapówki i jeden taki burdel rozbiły. Wyprowadzono dziesiątki bogatych kolesi z całego świata w wieku +50 lat zabawiających się z dziećmi. Z tym nikt nic nie robi. Tak jak z handlem młodymi dziewczynami i z ekipami, które dostarczają wymalowane i ubrane dzieciaki na imprezy do najlepszych klubów w Polsce.
ja bym się nie rozczulała, moja koleżanka opowiadała mi kiedyś, że spotkała kiedyś takiego z fiutem na wierzchu na placu Unii Lubelskiej, więc, że naczytała się wywodów seksuologów jacy to biedni chorzy ludzie i trzeba im współczuć, to zgodnie z zaleceniami, powiedziała do pana, żeby się okrył, bo się przeziębi...
no i gonił ją przez całą Marszałkowską z fiutem na wierzchu, krzycząc, że tylko ona jedna go rozumie
Dobrze zrobili. Każdy głupi swój rozum ma. Szczególnie jak dostanie kopa w gołą dupę, zapamięta iż tak się nie robi.