Chciałabym aby różnej maści palanciarstwo zrozumiało, że każdy ma prawo aby żyć, bez względu na kolor skóry i płeć. Ab ty jak masz ochotę, załóż worek na głowę i udawaj, że jesteś lepszy od innych.
Wiesz co,tak na prawde mam w dupie czarnuchów
mam w dupie setki tysiecy malutkich czarnych dzieci które codzień zdychają
mam w dupie zło świata
mam w dupie sytuację w gazie i inne konflikty na bliskim wschodzie,a niech sie w pień powycinają
mam w dupie feministki,tolerancyjne szmaty które najchetniej w imie tolerancji dalyby wlasne mieszkania czarnuchom którzy bardziej nas nienawidza od nas
mam w dupie caly ten pierdolony ku klux klan,komiczna banda zgredków z malymi mózdżkami która pcha swoje biale raczki tam gdzie nie powinna
mam po prostu wyjebane,ale naprawde nóz sie otwiera w kieszeni jak sie slyszy po raz 69 jak tym czarnuchom ,zydom,turkom,palestyczykom,czy chuj wie komu sie zle zyje,bo mysmy tacy nietolerancyjni ze nie oddajemy im za darmo mieszkan,ze nie oferujemy full socjali no kurwa ! to wszystko sie w pale nie miesci .
Jesli nadal uwazasz,ze czarni są tobie równi to radzę zapoznać sie z historią RPA : )
pierdole was i ide skonczyc moje piwo
Może najpierw zapoznaj się z historią własnego kraju i zobacz jak żyją Polacy( biali)?
? Nie zaglądaj do cudzego garnka( bo to nie Twój obiad)
ale rozejrzyj się po własnym podwórku
Człowieku, masz w sobie tyle jadu i nienawiści
obawiam się, że Ty nawet siebie masz dupie.