Kurwa Dupov! rozwieracie kloakę antylewackiej paranoi nie na tym portalu co trzeba. Partia inne rozkazy wydała! Na coś bardziej wpływowego w tej lewackiej Polszy idz. Kwejk, pudelek, męska strona smaku czy Ania gotuje. Ty masz jakieś doświadczenia ze zbiorowego snu-snu czarnych lewakow z Francji?
I dokładnie przyjacielu. Aż przeszedłem gehennę rejestracji i zapodałem się na ten padół łeż, tylko po to by skomentować ciebie. JEBAC KOTY!!! napływowe jak gównoskórzy zza eufratu. tylko szkodzą ekosystemowi.Pierdolone koty, muszę sobie kupić takiego drona to je wszystkie szkodniki wyłapie
Na świecie jest około 50 miliardów ptaków – około sześciu ptaków na jednego człowieka. Reprezentują ponad 9700 różnych gatunków, z których niektóre są bardzo liczne, a innym grozi wyginięcie. - wiki
Wychodzi na to, że koty by je w kilka lat wytępiły.
Obecnie na całym świecie w domowych gospodarstwach żyje ok. 500 mln kotów, trudno jednak oszacować liczbę tych bezdomnych i zdziczałych.
Na jednego kota 100-120 ptaków rocznie.
I dokładnie przyjacielu. Aż przeszedłem gehennę rejestracji i zapodałem się na ten padół łeż, tylko po to by skomentować ciebie. JEBAC KOTY!!! napływowe jak gównoskórzy zza eufratu. tylko szkodzą ekosystemowi.
Miłośnik szczurów. Australijczycy już sobie zafundowali plagę po tym jak postanowili wytruć koty u siebie.
Koty zawsze były z ludźmi zwalczając szkodniki. Przyszło bambikowe lewactwo od korników, dzików, wiewiórek i ptaszków, i w miastach biega coraz więcej szczurów. Swoi trzymają ze swoimi.
Szczur to "gatunek inwazyjny" tak samo, jak kot. Ale kotki łatwiej wybić. Żeby wybić szczury, to chyba atomówki trzeba by na miasta zrzucać, a i tak pewnie by przetrwały
Wystarczy trzymać koty tam gdzie ludzie żyją i problem szczurów znika.
Kot nie jest gatunkiem inwazyjnym. Za dużo czytasz foliarskich treści
Tutaj jest Warto dodać, że na tej liście są takie inwazyjne tuzy, jak winorośl, bażant czy "mirabelka".