Wysłany:
2013-08-01, 23:22
, ID:
2381004
Zgłoś
Również nie grzeszysz czytaniem ze zrozumiem, ponieważ nigdy nie napisałem, że mam jakiekolwiek korzenie niemieckie.
Awatar i sygnatura której używam, służą do prowokowania i wkurwiania ludzi z kompleksami jak ty. Nawet nie wiesz ilu ludzi się na to złapało z tobą na czele.
Co do francuzów, to często pisałeś że to cioty które nie potrafią się bić. To ma być kawał?
Prymitywna? Sam wyjeżdżasz z tekstami rodem obszczymura spod monopolowego, nie tylko do mnie, a kiedy ktoś cię zgasi jak ja, to zawsze nabierasz wody w usta i mówisz: "nie rozmawiam z takimi prymitywami"... Oklepany tekst.
Ogarnij się, wyśmiewasz kogoś w sposób chamski, a jak odpowie tak samo, to kończysz rozmowę? To po chuj zaczynasz? Nie rozumiem ciebie. Dorośnij.
A co do nicku, to już któryś bęcwał odnosi się do kutasa, bo na lepszy pomysł go nie stać. Nudzicie mnie. Myślałem, że was stać na coś bardziej pomysłowego.
Podsumowując: szkoda słów na takich ludzi jak Bongman. Hipokryzja i tyle, nauczył się jej od swoich ulubieńców.
No cóż, to życzę miłej dalszej współpracy z ciapatymi, bezużyteczny dla społeczeństwa humanisto.
Aha, tylko znowu nie płacz na sadolu, że twoja panna daje dupy kolegom na boku. Bo tylko się ośmieszasz.