Wysłany:
2013-10-25, 15:07
, ID:
2613004
18
Zgłoś
4:52 Kurwa jaka znieczulica ludzi, chuj ze to Rosja. Mialem podobna sytuacje w lipcu. Pijaczyna (bezdomny) przechodzil wieczorem przez jezdnie, do tego wyjebal sie na srodku pasa. Jucha mu leciala z rozwalonego łba a wiara zamiast mu pomoc to chamsko wymijala go samochodem jeszcze opierdalając przy okazji. Przeciez nikt nie ma czasu bo gonimy zachod..
Zal mi sie chlopa zrobilo, zatrzymalem sie na samym srodku drogi, awaryjny i dawaj z gosciem na chodnik. Wtedy przekonalem sie pierwszy raz jak dziala nasz nr 112, ponad 15 min trwala proba polaczenia sie z kimkolwiek. Nieszczesnik leb do kosci sobie rozwalil do tego mial wsztrzas mozgu.
Cala akcja trwala az do zabrania go do szpitala ponad godzine a ja caly czas bylem sam z gosciem. Smierdzacy ulicznym brudem i alkoholem, ujebany od krwi wracajac do domu czulem nie tyle smród ale poczucie pomocy innym. Niesamowite uczycie ktore wewnetrznie daje ogrom radosci i podbudowuje psychike.
LUDZIE, REAGUJCIE POMOCĄ NAWET BEZDOMNYM/PIJAKOM! tymbardziej ze zbliza sie zima...
P.S. Wiem ze to sadistic, ale czasem warto komus pomoc bo nigdy nie wiesz co Tobie przyniesie zycie.