Wysłany:
2014-08-04, 9:19
, ID:
3396991
3
Zgłoś
Banda śmiesznych, zazdrosnych hipokrytów. To o Was komentujący to Sadole.
Po pierwsze: Gdzie tu widzisz jeden z drugim prywatny teren? (na poprzednim filmiku owszem, choć wiem, że wjazd na ten teren był totalnie nie zamierzony)
Po drugie: Teksty z w stylu zdziecinniałe chuje, życiowe spierdoliny itp, ukazuje Waszą zazdrość, zawiść i jacy jesteście malutcy.
Sam motocykla nie mam, ale założę się, że jakby któryś z Was dostał w ręce taki sprzęt, to chętnie by pojeździł w terenie. Ja na pewno bym tak zrobił i jak tylko mam możliwość to tak robię.
Nie znam normalnego mężczyzny, który nie lubi motoryzacyjnych "zabawek" (motocykl, Quad, skuter śnieżny,wodny, mocny samochód)
Po trzecie: Każdy pierwszy do jebania ich, że łamią przepisy i nawet jak to miejsce publiczne, to powinni mieć honor i poddać się karze.
Pewnie kurwa. Niech się zgłosi jeden, który jeżdżąc samochodem, nie przekroczył prędkości przynajmniej o 30km/h, albo po pijaku, nie zniszczył czegoś, czy nie wybił w życiu szyby.
Wy zgłosiliście się na policję, żeby honorowo ponieść karę za swoje wykroczenia?
Po czwarte: Tak jak napisał m2ti. Mo jest dowód na to, że nie ma w Polsce miejsc, torów, wyznaczonych szlaków, gdzie można pojeździć na takim sprzęcie, to jeżdżą wszędzie. Jedni sobie popatrzą i mają trochę rozrywki, a inni dla zasady będą ich jebać.
Tak dla podsumowania. Ten filmik, jest akurat dużo starszy niż ten z "jednorękim bandytą". Oglądam czasem ten kanał i już go wcześniej widziałem.
Wystarczy pooglądać inne ich filmiki, żeby zrozumieć, że chłopaki najzwyczajniej szukają jakiś ostrych podjazdów, raczej z dala od jakichkolwiek zabudowań i raczej najmniej na celu mają wkurwianie ludzi, ale jakoś muszę w te miejsca dojechać.
Wy jednak, od razu macie zdanie na ten temat i co najlepsze takie, jakbyście mieli po 60 Lat i bylibyście starymi zrzędami.
Dobrze, że jeszcze niektórzy, mają chęci i pomysły na aktywne spędzanie wolnego czasu.... nie tylko na motocyklu.