Ja bym jeszcze kurwe za tylne łapy złapał i o beton kilka razy pierdolnlal. Powinni na całym świecie zakazaj hodowli tej pojebanej rasy.
Toś kolejny kretyn pies ma być na smyczy i w kagancu jak chodzisz miedzy ludźmi , z psem jak z człowiekiem każdemu może odjebać.
A psa z filmiku uśpić razem z właścicielem.
co ty pierdolisz jak pies madry i nauczony np pies przewodnik to czemu ma chodzic w kagancu albo pies ktory jest puszczany w hospicjum. nikt nie rodzi sie morderca to winna tylko i wylacznie wlasciciela chcial groznego psa i ma to samo z ludzimi jakbym zamknal dzieciaka w piwnicy karmil propaganda i nienawiscia do ludzi dal kalacha jakby tylko zdolal uniesc to by walil do wszystkiego co sie rusza. to co kazdy pedofil i gwalciciel to typ profilaktycznie mamy zabic kazdego chlopa pierdolnij sie w lep
Kreujesz się na znawcę, a nawet argument, który wybrałeś, jest bez najmniejszego sensu. Do szpitali czy wspomnianego hospicjum nie wpuszcza się ras uznawanych za agresywne, choćby nie wiem jak były tresowane i trenowane, kretynie skończony, tylko rasy psów uznawane za odpowiednie do takiej a nie innej roboty, a wszystko to zależne jest ni mniej ni więcej, jak od genetyki. Możesz sobie wycałować i wygłaskać wilka, ale jak przyjdzie co do czego, to cię opierdoli i nic na to nie poradzisz, bo tak ma zapisane w genach. To samo agresywne rasy psów - ciebie może nie ruszać, ale choćbyś się nie wiem jak cackał, to może przyjść moment, że mu odwali i rzuci się na inną osobę/zwierzę, bo pochodzi ze zjebanej rasy, która ma w genach takie zachowanie. Naprawdę, udawanie, że taki amstaff to ta sama półka grzecznego pieska co golden retriever już dostatecznie jasno świadczy o tym, jak bardzo sam siebie oszukujesz -albo jak niski poziom wiedzy posiadasz.co ty pierdolisz jak pies madry i nauczony np pies przewodnik to czemu ma chodzic w kagancu albo pies ktory jest puszczany w hospicjum. nikt nie rodzi sie morderca to winna tylko i wylacznie wlasciciela chcial groznego psa i ma to samo z ludzimi jakbym zamknal dzieciaka w piwnicy karmil propaganda i nienawiscia do ludzi dal kalacha jakby tylko zdolal uniesc to by walil do wszystkiego co sie rusza. to co kazdy pedofil i gwalciciel to typ profilaktycznie mamy zabic kazdego chlopa pierdolnij sie w lep