facebook.com/pg/ObywateleRP.org/reviews/?ref=page_internal
...Podwyżka cen paliwa? Ok mogę zapłacić. Warto, bo wiem, że w końcu mamy przemysł stoczniowy, górnictwo się opłaca, LoT przynosi zyski, zagrabione kamienice wracają do właścicieli, a masowo rozbierane zabytki, może przestaną znikać...
Gwoli wyjaśnienia. PiS PO, Trump Clinton. Wszędzie ta sama szopka, ale jeżeli można dopieprzyć grupie patałachów, która łamała ręce ludziom za walkę w imię wolności, to zrobię to chętnie. Podwyżka cen paliwa? Ok mogę zapłacić. Warto, bo wiem, że w końcu mamy przemysł stoczniowy, górnictwo się opłaca, LoT przynosi zyski, zagrabione kamienice wracają do właścicieli, a masowo rozbierane zabytki, może przestaną znikać. Ale co ja tam wiem, jestem Kaczoprzydupasem czy coś w tym stylu. btw glosowałem na DB, ale nawet dzisiaj też zaczynam weryfikować swój światopogląd.
Podwyżka cen paliwa? Ok mogę zapłacić. Warto, bo wiem, że w końcu mamy przemysł stoczniowy, górnictwo się opłaca, LoT przynosi zyski, zagrabione kamienice wracają do właścicieli, a masowo rozbierane zabytki, może przestaną znikać. Ale co ja tam wiem, jestem Kaczoprzydupasem czy coś w tym stylu. btw glosowałem na DB, ale nawet dzisiaj też zaczynam weryfikować swój światopogląd.
Przemysł stoczniowy w Polsce... no weź no pokaż jak to od 2016 wystrzelił!