Moim prywatnym zdaniem każdy kto w dzisiejszych czasach chodzi na wybory jest nieskalany inteligencją.
Moim prywatnym zdaniem każdy kto w dzisiejszych czasach chodzi na wybory jest nieskalany inteligencją.
Wybór:
Kurwy i złodzieje kontra złodzieje i kurwy.
A jakby nie wybierać i tak szary polak jest jebany w dupe.
Jedynym na chwilę obecną protestem wyborczym było by to jakby nikt nie poszedł głosować na nikogo.
No ale zawsze ktoś lubi kiełbasy wyborczej powpierdalac.
to glosuj na korwina, on od 40 lat powtarza w kolko co trzeba zrobic z tak zwanym korytem, 13 lat temu w publicznej telewizji mowil jakie beda efekty polityki imigracyjnej europy. jak powiedzial tak sie stalo... no ale rozumiem, ze dla ciebie moze to byc oszolom, bo go nie rozumiesz i w telewizji sie z niego smiali(tak samo jak z pisu zreszta, tylko pis nie chce niszczyc koryta, albo sciemnia, ze nie chce)
@ lapps
Do Korwina w sumie nic nie mam. Jest tylko jedno moje zastrzeżenie. Jest osobą, która dorwawszy się do władzy wyjebie wszystko do góry nogami realizując swój plan. Jedyny słuszny.
Może tak, może nie. Czasy się zmieniają i kierunki działania też. Podejście, że "ja mam rację i chuj" prowadzi do totalitaryzmu.
Mogę się mylić oczywiście ale tak mi się wydaje.
Tak na marginesie to w telewizji oglądam Cartoon Network i Animal Planet. Nie biorę udziału w informacyjnym biciu piany.
Nominalnie koleś mówi ok obawiam się tylko tego co napisałem powyżej.