modoc napisał/a:
Wkurwiają mnie właśnie takie hujki latające na odkurzaczach między samochodami. Panowie szos. Jedzie taką kosiarką do trawy i w dupie ma przepisy.
Dobrze powiedziane! Wczoraj sobie zaparkowałem pod sklepem ( Mały sklepik, to i parking malutki 4 miejsca na auta ), a jakiś gimbus podjechał, stanął za mną prawie na środku drogi i sobie bzyczy tym gównem ( gazuje jakby miał silnik z ameryki ). Wychodzi moja dziewczyna z zakupami, odpalam silnik, a ten kretyn dalej stoi i się popisuje. Najlepsze jest to, że zatrąbiłem, a ten kretyn kurwa sapie do mnie, że po chuj trąbie. Przecież na takiego nie wolno, skuter używany od opieli ze złomowiska 300.000 przejechane, ale dla niego to jest bajer, że rowerem nie musi zapierdalać. Chociaż na rowerze pewnie też nie potrafi się zachować, ani jeździć...
kubaska5 napisał/a:
lusterko jest opcja ale po co baba ma z niej korzystac.....
W lusterkach motorów prawie nie widać, ale da się zobaczyć, tylko trzeba myśleć. Tyle, że ten idiota jechał tak, że ta pani mogła, ale nie musiała się go spodziewać. Sam się jej wjebał na maskę... Jeszcze gdyby miała otwartą szybę, to może by słyszała coś, ale jak się ma zamkniętą szybę, to takiego skuterka można z pszczołą pomylić^^ Kurwa jak można tym jeździć? xD Bzzzzzzyyyyyyy...