Wysłany:
2011-12-27, 15:03
, ID:
898279
Zgłoś
mikel1994, Mówiąc "wyglądają jak zwykłe dresiki z pod bloku" miałem na myśli, że jak na ludzi uprawiających sport to nie wyglądają zbyt imponująco w porównaniu do np koszykarzy (panowie z filmiku są trochę pulchni, szczególnie ten co upadł), więc albo ci dwaj to wyjątki i się mylę, a ten sport jest rzeczywiście wymagający, albo po prostu pierdolisz. Sportowcem co prawda nie jestem, ale wiem, że sport sportowi nierówny i wiem, że nie ma porównania pomiędzy np golfem, a zaprezentowanej wyżej dyscyplinie sportu.
Wiem, że sztuki walki trenują różni ludzie, jak i to, że jak do większości tego typu sportów jest potrzebna kondycja, ale po prostu bądź świadom, że są sporty bardziej wymagające. Swoją drogą dziwnych sportowców poznałeś skoro można ich było na piwo wyciągnąć. Wszyscy moi znajomi, którzy na poważnie trenowali sporty stronili od alkoholu. Nawet mniej więcej znam ich rozkład dnia, żeby im dupy nie zawracać podczas treningu i wiem kiedy mogę się z nimi spotkać, a kiedy nie, więc tak: Dziwne, że w ogóle takie osoby pytasz czy mają czas, chyba że ci wielcy sportowcy to twoi znajomi do picia. Nie pierdol mi o tym komu należy się szacunek, a komu nie. Na to każdy u każdego musi sobie zasłużyć indywidualnie.
lintu, mikel1994 nie napisał wcale tak dużo, więc nie wiem czego zacieszasz.