Wyjscie z UE i skupienie sie na handlu z Rosja. Zerwanie sojuszy z USA...
Nie wiem kim trzeba byc by popierać samodestrukcje
@up, czyli kaczor chce pograzyc kościół. Cholera mzoe na niego zagłosuje, nie wiedziałem.
No i nie wiedziałem że Pis zakazał sprzedarzy jabłek Rosjanom, albo że kupuje od Putina wegiel. Lepsze pierdolenie niż KOD-omitów
To że chuja wiesz nie znaczy,że to się nie dzieje,kupują węgiel od ruskich i to jeszcze z Donbasu.W
PiS nie kupował wegla z donbasu. Był to zwykły przemyt, na skale europejską, na sfałszowanych dokumentach. Nie bede ci tłumaczył oczywistej rzeczy że jak nieswiadomie kupiłes towar pochodzacy z przestepstwa to sam jestes ofiara, pospolity łachudro.
najgorsze w demokracji jest to ze jesika i sebix maja 50 %wiecej do powiedzenia przy urnie niz profesor politologii
z tego pierwszych sa miliony a drugich tylko setki
Ty wiesz że jest z donbasu, ja też to wiem, wszyscy kurwa wiedzą, pisowcy nie wiedzą, jo cię prosza
Do tego w poprzedniej kadencji to im ruski węgiel śmierdział
PiS nie kupował wegla z donbasu. Był to zwykły przemyt, na skale europejską, na sfałszowanych dokumentach. Nie bede ci tłumaczył oczywistej rzeczy że jak nieswiadomie kupiłes towar pochodzacy z przestepstwa to sam jestes ofiara, pospolity łachudro.
Tak wiec nie licze łachudro pospolity że odszczekasz swoje wybroczyny, lepiej sie udław swoja zółcią.
I jakby rzadziło PO to pisałbym tak samo, pewnie byłbym lemingiem, ale nigdy nie popre kogos kto jawnie kolaboruje z wrogiem Polski.
Ty wierzysz w to że można zrobić przemyt,na tak ogromne ilości??Za taką górę pieniędzy?Wiesz co się dzieje jak kupisz kradziony samochód,a przyjdzie do ciebie Policja?Może Cię ukarzą,ale samochód zabiorą i pieniędzy nie odzyskasz,a to jest już kara sama w sobie,a ofiar nie powinno się chyba karać tak w ogóle,nie będziesz potraktowany.JK biegnie do sądów o wszystko,jak to jest fake,to dlaczego odpuścił takie pomówienie,to trochę do niego nie podobne,nie odpuściłby tego na pewno,jakby mógł wygrać sprawę.
A mnie śmieszą takie teksty. Posłuchaj profesor Płatek o dzieciach w pedalskich zwiazkach. I co? Jej głos jest mądrzejszy i więcej wart niż Sebixa?