Heh, nie ma to jak banda pierdolonych zakompleksionych dzieciaków którzy plują na każdego. Kurwa nasz papież był chyba jedynym po którym było widać że zmienia świat na lepsze. Ale co wy kurwa szczyle możecie o tym wiedzieć. Ciekawe kiedy zaczniecie się przypierdalać do Mieszka I który przyjął chrzest Polski i stał się tak jak wy to mówicie ,,katolem" i pewnie dopierdolicie do tego że ruchał dzieci. Żałosne. Ja tam na kościół mam wyjebane, ale te wpisy ,,hurr durr kościół niszczy mi dom" Ksiądz wam z Pancerfausta w dom napierdala czy co ??? Fajnie macie.
Moze dlatego, ze jak zwykly tatus wyrypue curesie, to predzej czy pozniej trafi do pierdla a tam znacznie poszerzy swoje horyzonty seksuAnalne. A ksiadz? W najgorszym przypadku przeniosa go do innej parafi.
Mikołaj Kopernik,Joseph Conrad,Maria Skłodowska-Curie, Henryk Sienkiewicz, Józef Piłsudski, Jan Matejko, Fryderyk Chopin, Jan Heweliusz, Kazimierz Wielki, Bolesław Prus, Stanisław Lem...
To są kurwa wielcy Polacy, a nie jakiś szaman w białej todze, który lubił kremówki i krył tych, co lubią dzieci...
Mikołaj Kopernik,Joseph Conrad,Maria Skłodowska-Curie, Henryk Sienkiewicz, Józef Piłsudski, Jan Matejko, Fryderyk Chopin, Jan Heweliusz, Kazimierz Wielki, Bolesław Prus, Stanisław Lem...
To są kurwa wielcy Polacy, a nie jakiś szaman w białej todze, który lubił kremówki i krył tych, co lubią dzieci... [/qu
...
Hmm skoro tak uważasz ...
Jednak według mnie są ludzie którzy swoją charyzmą, charakterem, postawą i przykładem potrafią pociągnąć za sobą tłumy. Sądzę że nie masz racji w swojej wypowiedzi. Nie wiem jakiej miary i jednostki używasz w swojej ocenie wielkości danego człowieka lecz po komentarzu widać, że potrafisz podać tą właściwą definiującą wielkość Polaka. Pewnie po tak brawurowym komentarzu część podobnych Ciebie znawców uraczy Cię piwem (taka opinia jest przecież modna i można zabłysnąć intelektem), jednak warto pamiętać, że na świecie są miliony ludzi którzy mają odmienne zdanie i chwała im za to.
To są kurwa wielcy Polacy, a nie jakiś szaman w białej todze, który lubił kremówki i krył tych, co lubią dzieci...
Kurwa mać, jakim trzeba być zjebem, żeby obrażać Jana Pawła bo "jest pierdolonym katolem". Jak ktoś by chociaż trochę zainteresował się tym ile Wojtyła wniósł do współczesnej Europy, to na pewno zmieniłby zdanie i nie tworzył pojebanych filmików obrażających papieża "bo tak". A nawet jeśli to do wszystkich wielkich ateistów nie trafia to weźcie pod uwagę chociażby fakt, iż niestety (dla was) był on Polakiem, a na swoich się nie wpierdala.